x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul lui Chelsea, Rafa Benitez: Am fost peste Steaua! Terenul a fost foarte greu, dar până la penalty am controlat jocul (VIDEO)

Antrenorul lui Chelsea, Rafa Benitez: Am fost peste Steaua! Terenul a fost foarte greu, dar până la penalty am controlat jocul (VIDEO)

08 Mar 2013   •   08:32
Antrenorul lui Chelsea, Rafa Benitez: Am fost peste Steaua! Terenul a fost foarte greu, dar până la penalty am controlat jocul (VIDEO)
Sursa foto: captura video

Antrenorul celor de la Chelsea Londra, Rafael Benitez, este de părere că arbitrul a acordat prea ușor penalty în favoarea Stelei. În plus, "Chelsea a fost peste Steaua, care a jucat compact şi a avut noroc să nu ia gol, atacând pe contre", a spus Benitez.

"Decizia arbitrului la penalty a fost prea grea", a spus Benitez în debutul conferinţei de presă de după meci. "Terenul a fost foarte greu, dar până la penalty am controlat jocul, chiar dacă nici noi, nici Steaua nu am avut ocazii. Steaua a fost împinsă de fani, iar portarul Tătăruşanu a avut cele mai importante intervenţii. Chelsea a fost peste Steaua, care a jucat compact şi a avut noroc să nu ia gol, atacând pe contre", a spus Benitez.

"În cupele europene, dacă nu marchezi în deplasare este foarte greu să te califici", a adăugat Benitez.

Tehnicianul spaniol a recunoscut că jucătorii erau dezamăgiţi la vestiare, dar ''e datoria lor să elimine pe Steaua. Trebuie să trecem peste acest moment, trebuie să recuperăm şi să credem că vom câştiga în retur''.

×