x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ciriaco Sforza: "Steaua e favorită, dar nu ne este frică"

Ciriaco Sforza: "Steaua e favorită, dar nu ne este frică"

18 Aug 2010   •   00:00

Delegaţia grupării Grasshopper Zurich a sosit la Bucureşti, în această după-amiază, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, în vederea meciului cu Steaua din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Împreună cu echipa au sosit şi 50 de suporteri, la meci anunţându-şi prezenţa 150 de fani ai formaţiei elveţiene.

"Din punct de vedere tehnic, Steaua este o echipă foarte bună. Publicul şi stadionul sunt la nivel internaţional. Pentru noi este clar că Steaua e favorită, îi respectăm, dar nu ne este frică. Nu mi-e teamă de nimeni, există doar respect. Am jucat la echipa naţională la CM. Dumitrescu a fost un jucător bun şi probabil este şi un antrenor bun. Bogdan Stancu a dat două goluri în ultimul meci, are o tehnică desăvîrşită, am analizat foarte bine echipa Stelei. Şi noi avem o echipă bună, este o aventură pentru noi să jucăm în faţa unui asemenea public şi ne bucurăm foarte tare. N-am venit să jucăm la 0-0, am venit să jucăm fotbal", a declarat antrenorul lui Grasshopper Zurich, Ciriaco Sforza, in cadrul unei conferinţe de presă. Tot aseara, jucătorii lui Grasshopper Zurich au facut antrenamentul oficial pe stadionul Steaua.

Primul meci al dublei manşe dintre Steaua şi Grasshopper Zurich, din play-off-ul Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:45, la Bucureşti, fiind transmis de Pro TV. Returul este programat la 26 august, la Zurich.

×
Subiecte în articol: europa league