x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Prima ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo vine din România. Salariul oferit este neașteptat

Prima ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo vine din România. Salariul oferit este neașteptat

23 Noi 2022   •   16:01
Prima ofertă oficială pentru Cristiano Ronaldo vine din România. Salariul oferit este neașteptat
Sursa foto: Hepta

SR Brașov, echipă fondată în 2017 și aflată acum în Liga a treia a României, a lansat o ofertă oficială pentru superstarul lusitan Cristiano Ronaldo. Oferta a fost făcută însă în glumă.

"DECLARAȚIE OFICIALĂ. Consiliul nostru de administrație a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la sfârșitul sezonului actual. Contractul de 516,35 euro/lună (2550 lei) arată angajamentul nostru de a construi o echipă care să poată cuceri play-off-ul Ligii 3 & ataca promovarea", a anunțat SR Brașov pe contul oficial de Twitter.

 

 

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, aflat în prezent în Qatar pentru Cupa Mondială, s-a despărțit de Manchester United „de comun acord, cu efect imediat". 

"Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale", a precizat Manchester United.

 

×