x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Guardiola susține că Haaland ar putea reveni pentru meciul lui City cu Nottingham Forest

Guardiola susține că Haaland ar putea reveni pentru meciul lui City cu Nottingham Forest

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2024   •   18:34
Guardiola susține că Haaland ar putea reveni pentru meciul lui City cu Nottingham Forest
Sursa foto: Hepta

Manchester City l-ar putea recupera pe Erling Haaland pentru meciul de duminică din Premier League cu Nottingham Forest, a lăsat să se înțeleagă antrenorul Pep Guardiola.

Manchester City l-ar putea avea în teren pe Erling Haaland în meciul de duminică din Premier League cu Nottingham Forest, a lăsat să se înțeleagă managerul lui City, Pep Guardiola, după victoria categorică de joi cu 4-0 în fața lui Brighton.

Atacantul, care se află în fruntea clasamentului golgheterilor din acest sezon alături de Cole Palmer de la Chelsea, cu 20 de goluri, a lipsit atât de la meciul de joi din campionat, cât și de la victoria din semifinala Cupei Angliei cu Chelsea, din cauza unei accidentări.

"Prefer să îl am pe Erling la dispoziție decât să am echipa fără el", a declarat Guardiola, citat de Reuters. "Am vorbit cu el și a spus că se simte mai bine", a adăugat el.

City a urcat pe locul 2, la un punct în spatele liderului Arsenal după victoria de la Brighton, dar are un meci mai puțin disputat față de ”tunari”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: guardiola haaland manchester city