x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ilie Dumitrescu: "Nu mergem la Liverpool să facem schimb de tricouri"

Ilie Dumitrescu: "Nu mergem la Liverpool să facem schimb de tricouri"

14 Sep 2010   •   00:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat în această după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu va face schimbări tactice importante faţă de meciul cu Unirea Urziceni la întâlnirea cu Liverpool, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa.

"Înfrângerea cu Urziceniul a fost un accident, statistic vorbind. Trebuie să eliminăm ce am făcut rău la acest joc şi să îmbunătăţim lucrurile pozitive pe care le-am făcut. Ne-am creat ocazii bune, nu le-am fructificat, însă a fost un joc în care puteam câştiga. Este istorie şi nu vreau să caut nici o scuză! Vom avea aceeaşi idee de joc şi cu Liverpool, acelaşi sistem, nu voi schimba prea multe. Obiectivul meu clar este să câştig campionatul şi Cupa României, nu e nici o tragedie dacă nu vom avea un rezultat bun cu Liverpool", a spus Dumitrescu.

"Sunt optimist în perspectiva jocului cu Liverpool, cred în această echipă şi sunt mulţumit de transferurile care au fost făcute. Rezultatele vor demonstra că am făcut transferuri bune, au venit jucători care ne vor ajuta să luăm campionatul. Nu mergem în Anglia să facem schimb de tricouri, vom juca fotbal. Nu vom merge pe Anfield pentru a ne închide, vom juca aşa cum ştim. Când vom avea mingea, vom încerca să ne subordonăm adversarul, ne gândim cum să facem pentru a ne întoarce fericiţi din Anglia", a mai declarat tehnicianul Stelei.

×
Subiecte în articol: europa league