x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - "Nasu" si Piti, iar in iarba

FRF - "Nasu" si Piti, iar in iarba

de Ionut Paduraru    |    31 Oct 2006   •   00:00
FRF - "Nasu" si Piti, iar in iarba

Conducerea FRF va participa astazi, la Targu-Jiu, la un meci demonstrativ in compania unei echipe a clubului Pandurii. Partida va avea loc cu ocazia inaugurarii terenului sintetic al gruparii gorjene.

Din selectionata federala, care va fi condusa de presedintele Mircea Sandu, vor face parte Alexandru Boc, Stefan Iovan, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Ionut Lupescu, Florin Prunea, Adalbert Kassai si Dumitru Mihalache. De asemenea, in echipa FRF vor aparea si selectionerul primei reprezentative si al celei de tineret, Victor Piturca si Emil Sandoi, ambii avand in trecut legaturi cu echipa din Targu-Jiu. Piturca a evoluat in anii ’80 la Pandurii, atunci cand echipa gorjeana se afla in esalonul secund. Sandoi a antrenat-o timp de trei ani pe Pandurii si a reusit, pentru prima data in istoria clubului, sa promoveze in prima liga.

OMOLOGARE. De partea cealalta, la Pandurii vor evolua, pe langa presedintele Marin Condescu, antrenorii Eugen Neagoe, Vali David, Florin Bejinaru si Sebastian Moga si tehnicienii de la Centrul de copii si juniori "Mihai Stelescu", Dorian Gugu, Constantin Andriuca, Cristi Popescu, Ion Radulescu. Partida demonstrativa va incepe de la ora 14:00 si va fi condusa de presedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Gheorghe Constantin. Presedintele clubului gorjean a declarat ca isi doreste ca in viitor sa dispute meciuri in campionat pe terenul sintetic ce va fi inaugurat astazi. "Meciul este organizat si pentru a da un exemplu cluburilor mari pentru a investi in infrastructura. Este un teren sintetic de dimensiuni normale, teren ce poate fi omologat si pentru jocuri de Liga 1", a spus Condescu.

A COSTAT 35.000 DE EURO
Terenul sintetic ce va fi inaugurat oficial cu aceasta ocazie a fost amenajat in mai putin de doua luni, lucrarile fiind demarate la data de 1 septembrie. Costurile pentru amenajarea acestuia si a inca unui teren de antrenament, ce va fi acoperit cu gazon natural, se ridica la peste 35.000 de euro. Cele doua terenuri vor beneficia de vestiare si tribune, dar si de instalatie de nocturna. "Aveam nevoie de un astfel de teren pentru antrenamentele echipei mari, dar si pentru juniori. Cred ca acest lucru ar trebui sa il faca toate cluburile de prima liga din tara. In al doilea rand, vrem o popularizare a fenomenului in zona prin aceasta actiune la care vor lua parte unii dintre marii fotbalisti ai Romaniei. Mircea Sandu raspunde de infrastructura necesara pentru ca fotbalul romanesc sa poata intra in Europa cu fruntea sus, de aceea nu vad nici un impediment in a vizita toate cluburile din tara", a declarat presedintele clubului gorjean, Marin Condescu.

×
Subiecte în articol: sport