x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Rezultate asteptate

Handbal - Rezultate asteptate

de Ionut Paduraru    |    08 Ian 2007   •   00:00
Handbal - Rezultate asteptate

Echipa de handbal feminin "U" Jolidon Cluj si-a asigurat practic calificarea in optimile de finala ale Challenge Cup dupa prima mansa a intalnirii din turul trei cu formatia portugheza CS Madeira.

Clujencele s-au impus in deplasare cu 37-25, mansa secunda disputandu-se tot in Portugalia, aseara, dupa inchiderea acestei editii. Sanse mari de calificare are si Oltchim Ramnicu-Valcea, care a remizat in prima mansa, scor 25-25, pe terenul formatiei maghiare Cornexi Alcoa, in prima mansa a turului trei al Cupei Cupelor. Partida retur se va juca la 14 ianuarie, de la ora 11:00, la Ramnicu-Valcea.

In schimb, HC Zalau are sanse infime de calificare in optimile Cupei EHF dupa ce a pierdut ieri, pe teren propriu, cu scorul de 31-22 in fata formatiei maghiare Debreceni VSC, in prima mansa a turului trei al Cupei EHF. Meciul retur va avea loc la 14 ianuarie, in Ungaria.

Tot in Cupa EHF, Rulmentul Brasov a castigat aseara, in deplasare, partida cu FCK Handbold Copenhaga, cu scorul de 29-24 (16-11), in prima mansa a turului trei al Cupei EHF.

Campioana Romaniei a dominat de la un capat la altul, desi nu a putut conta pe patru straniere, care au avut probleme cu vizele. Elevele Marianei Tarca vor disputa meciul decisiv duminica viitoare, pe teren propriu. Aseara, la masculin, Romania a jucat in Bulgaria, in preliminariile pentru play-off la CE.

×
Subiecte în articol: sport