x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ianis Zicu: "Eu sunt vinovat"

Ianis Zicu: "Eu sunt vinovat"

23 Aug 2005   •   00:00
Ianis Zicu: "Eu sunt vinovat"

Dinamo si-a stirbit inceputul bun de campionat duminica seara, cand Ianis Zicu, autor a patru goluri in primele jocuri ale stagiunii, a reusit sa impinga cele trei puncte din Stefan cel Mare pana spre malul marii.

Dinamo si-a stirbit inceputul bun de campionat duminica seara, cand Ianis Zicu (foto), autor a patru goluri in primele jocuri ale stagiunii, a reusit sa impinga cele trei puncte din Stefan cel Mare pana spre malul marii. VINOVAT. "Eu am pierdut meciul. Este vina mea si imi asum intreaga responsabilitate. Nu stiu daca o sa am cosmaruri, dar cu siguranta ma voi gandi mult la aceasta ratare", a spus Zicu, care in minutul 22, aflat in pozitie centrala, fara sa fie jenat de vreun adversar, a ratat cu poarta goala.

AVOCAT. In ciuda infrangerii, la finalul jocului suporterii i-au scandat numele antrenorului Ioan Andone, cerand astfel conducerii sa nu ia masuri impotriva tehnicianului. Pe aceasi linie s-a situat si Florentin Petre. "Andone nu are de ce sa fie demis. Au fost rezultate, au fost calificari, campionate castigate, cupe si nu cred ca se pune problema asta", spune "capitanul" lui Dinamo, care i-a luat apararea lui Zicu. "Sa nu uitam ca el ne-a castigat doua-trei meciuri in trecut. Eu as vrea sa fiu criticat mereu, dar sa castigam. Sa ma faca lumea nebun, prost, cum or vrea, dar sa castig meciul", a completat Petre.

RAZBUNARE


"Victoria aceasta reprezinta o palma pentru cei de la Dinamo. Au renuntat foarte usor la mine in urma cu cativa ani, asa au facut si cu Farmache, si cu Senin. Am fost mai multi. Astazi ne-am aratat valoarea"
Cosmin Pascovici jucator Farul

×
Subiecte în articol: sport