x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Mai 2008   •   00:00

“U” CRAIOVA. Trei jucători împrumutaţi la divizionara secundă FC Caracal, Sorin Buşu, Dragoş Firtulescu şi Mihai Neagoe, au revenit la Universitatea şi vor face parte din lotul pentru sezonul viitor. “Avem mulţi juc&a

“U” CRAIOVA. Trei jucători împrumutaţi la divizionara secundă FC Caracal, Sorin Buşu, Dragoş Firtulescu şi Mihai Neagoe, au revenit la Universitatea şi vor face parte din lotul pentru sezonul viitor. “Avem mulţi jucători de mare talent. Sincer, chiar dacă aveam voie să facem transferuri, nu cred că am fi făcut, deoarece trebuie să dăm şanse tinerilor să joace”, a declarat patronul Adrian Mititelu.

ITALIA. Suporterilor echipei AS Roma le este interzis să facă deplasarea în Sicilia, pentru me­ciul cu Catania, din ultima etapă a acestei ediţii a campionatului ita­lian. Decizia îi aparţine Observatorului naţional al manifestărilor sportive, subordonat Ministerului italian de Interne, şi este bazată pe motive ce ţin de asigurarea ordinii publice. Pentru a cîştiga titlul, AS Roma trebuie să se impună în faţa echipei antrenate de Walter Zenga, iar Inter Milano să nu cîştige la Parma.

RAPID. Preşedintele CA al clubului giuleştean, Constantin Toma, a declarat că antrenorul Ladislau Bölöni va da un răspuns definitiv în ceea ce priveşte preluarea echipei într-o săptămînă. “Ne-am întîlnit cu domnul Bölöni, am mai discutat şi am convenit ca pînă la data de 20 mai să ne dea un răspuns. Nu s-a semnat nimic pînă acum. Dumnealui are un termen de gîndire, dacă acceptă semnăm contractul”, a spus Toma. Altfel, Ministerul Transporturilor a acceptat ieri concesionarea Stadionului Giuleşti către Clubul Rapid, lucrările de modernizare urmînd a începe în toamnă.

SUEDIA. Jucătorul lui CFR Cluj, Mikael Dorsin, a fost convocat de selecţionerul Suediei, Lars Lagerback, în lotul de 23 de jucă­tori pentru turneul final al CE. Fundaşul stînga are zece selecţii la naţionala Suediei, pentru care a marcat un singur gol. Surpriza lotului o constituie revenirea vete­ranului Henrik Larsson (36 de ani), care anunţase că se retrage de la naţională după CM din 2006.

×
Subiecte în articol: sport