x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Aug 2006   •   00:00
TURNEU. Manchester United a castigat turneul amical de la Amsterdam, dupa ce a obtinut si a doua victorie, scor 1-0, cu Ajax, meci in care George Ogararu nu a fost folosit. Locul 2 a fost ocupat de Inter Milano, care a trecut cu 3-2 de FC Porto. Ajax s-a clasat a treia, cu doua puncte, iar FC Porto a suferit doua infrangeri, neacumuland nici un punct.

NUNTA.Capitanul echipei Chelsea Londra, John Terry, se va casatori cu logodnica sa, Toni Poole, cu care are doi copii, in iunie 2007, fotbalistul urmand sa plateasca pentru organizarea evenimentului 250.000 de lire sterline. La evenimentul ce se va desfasura intr-un cort imens ce va fi instalat in locatia pe care cei doi o vor alege vor fi prezenti 350 de invitati.

ITALIA. AS Roma, cu Cristi Chivu titular, a pierdut, 0-1, partida de pregatire cu formatia germana SV Hamburg. Fundasul roman a evoluat pana la pauza, cand a fost inlocuit cu francezul Phillippe Mexes.

BASCHET. Campioana Romaniei la baschet masculin, Asesoft Ploiesti, va evolua in grupa A a Eurocup, alaturi de formatiile Club Estudiantes (Spania), JDA Dijon (Franta) si Ironi Iscar Nahariya (Israel). Programul meciurilor este urmatorul: Asesoft - Club Estudiantes (7 noiembrie), Iscar Nahariya - Asesoft (14 noiembrie), Asesoft - JDA Dijon (21 noiembrie), Club Estudiantes - Asesoft (28 noiembrie), Asesoft - Iscar Nahariya (5 decembrie) si JDA Dijon - Asesoft (12 decembrie).

CICLISM. Oscar Pereiro a declarat ca se simte "castigatorul" Turului Frantei 2006, unde a ocupat locul doi dupa confirmarea depistarii pozitive a americanului Floyd Landis. "Acum da, ma consider castigatorul Turului. Este victoria intregii echipe", a spus Pereiro in cadrul unei conferinte de presa la Vigo. In schimb, un purtator de cuvant al echipei sale, Caisse d’Epargne-Iles Baleares, s-a aratat prudent, apreciind ca trebuie asteptat rezultatul procedurii care urmeaza sa fie lansata de catre ciclistul american.

BULGARIA. Mijlocasii Eugen Trica si Florentin Petre au fost titulari la TSKA Sofia in meciul castigat cu 2-0 pe terenul lui Cerno More Varna, in prima etapa a campionatului Bulgariei. Trica a fost integralist, in timp ce Petre a jucat pana in minutul 77, cand a fost inlocuit cu Manolov.

GRECIA. Cosmin Barcauan a semnat un contract pe doua sezoane cu PAOK Salonic, unde il va avea antrenor pe Ilie Dumitrescu. Fundasul roman in varsta de 28 de ani va evolua la gruparea elena sub forma de imprumut. Barcauan apartine lui Sahtior Donetk, formatie cu care are contract pana in 2009.

SPANIA. Gabriel Tamas a debutat la Celta Vigo intr-un meci amical cu Boavista Porto, incheiat la egalitate, 1-1. Fundasul roman a fost introdus pe teren in minutul 46. Un alt roman, Cosmin Contra, a fost integralist la Getafe, in partida amicala cu Bayer Leverkusen, scor 0-0.
×
Subiecte în articol: sport asesoft