x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Investiţie în viitor

Investiţie în viitor

de Jurnalul National    |    16 Mai 2008   •   00:00

Fundaţia “Casa Campionilor” şi compania Petrom au înmînat ieri contractele de finanţare a pregătirii pe durata de un an unui număr de 45 de tineri sportivi, de la canotaj, kaiac-canoe şi gimnastică, valoarea sponsorizării fiind de 150.000 de lei.

CASA CAMPIONILOR

Fundaţia “Casa Campionilor” şi compania Petrom au înmînat ieri contractele de finanţare a pregătirii pe durata de un an unui număr de 45 de tineri sportivi, de la canotaj, kaiac-canoe şi gimnastică, valoarea sponsorizării fiind de 150.000 de lei. Evenimentul a fost organizat de preşedintele fundaţiei, Mariana Bitang (foto), şi s-a bucurat de par­ticparea unor foste glorii ale spor­tului românesc, printre care Iolanda Balaş, Elisabeta Lipă, Ga­bri­ela Szabo, Laura Badea şi Ilie Năs­tase, dar şi a preşedintelui ANS, Octavian Bellu.

Fundaţia “Casa Campionilor” a acordat şi anul trecut sprijin financiar pentru pregătirea a 76 de sportivi de la şase discipline (kaiac-canoe, gimnastică, canotaj, atletism, scrimă şi nataţie), în valoare de 250.000 de lei, jumătate din sumă fiind alocată de Petrom. Rezultatele ob­ţi­nu­te de tinerii performeri au întrecut aşteptările, mulţi fiind promovaţi în loturile naţionale de seniori, tineret şi juniori.

×
Subiecte în articol: sport