x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La Beckham vine barza in martie

La Beckham vine barza in martie

31 Aug 2004   •   00:00

"Victoria si David au placerea sa va anunte ca asteapta al treilea lor copil. Familia Beckham estimeaza ca bebelusul va veni pe lume la inceputul lunii martie 2005." Asa suna comunicatul oficial prin care cea mai mediatizata familie din Anglia confirma zvonurile pe care presa britanica le-a raspandit inca de acum doua saptamani.

SECRET. "Este o veste fantastica. Suntem amandoi foarte fericiti", au adaugat sotii Beckham, care vor ca micutul sa se nasca in Spania. David si Victoria au asteptat trei luni inainte sa recunoasca in fata tuturor ca vor avea un bebelus, insa un apropiat al cuplului a explicat ca doamna Beckham a vrut sa se asigure mai intai ca totul este in regula inainte sa faca anuntul oficial. Lucru confirmat si de jucatorul englez. "A trebuit sa asteptam sa treaca primul trimestru de sarcina, care este cel mai dificil. Dar a fost frumos sa pastram secretul pentru un timp", a spus Beckham. Ted, tatal fotbalistului, s-a declarat si el extrem de incantat de faptul ca va deveni din nou bunic: "Este extraordinar. Stiu ca David si-ar dori o fetita".

PARIURI. Odata confirmata sarcina, casele de pariuri din Marea Britanie au lansat o noua provocare: care va fi numele copilului. Primul nascut, Brooklyn, acum in varsta de 5 ani, a fost botezat dupa numele cartierului new-yorkez in care a fost conceput. In schimb, Romeo (un an) il are drept "nas" pe rapperul MC Romeo. Asa stand lucrurile, tabloidul The Sun scrie ca nu ar fi exclus ca micutul sa se aleaga cu un nume imposibil Sawbridgeworth. Asa se numeste localitatea in care se afla "Beckingham Palace", resedinta britanica a cuplului, unde se presupune ca a fost conceput micutul. Totusi la casele de pariuri este favorit un nume normal, si anume Kelly, dupa Kelly Holmes, dubla campioana olimpica la Atena. (Delia Gomoescu)

S-A FACUT DE RAS IN VESTIAR

Inaintea meciului cu Mallorca, Beckham a facut o gafa enorma, prezentandu-se in vestiar imbracat cu un tricou al baschetbalistului nord-american Allen Iverson, unul dintre protagonistii victoriei nationalei Statelor Unite in fata Spaniei, in turneul olimpic de baschet. Printre hohotele de ras ale ziaristilor si reprosurile coechipierilor, englezul si-a dat seama ca si-a marcat un autogol, astfel ca si-a cerut scuze tuturor. "Lo siento" (imi pare rau) a spus Beckham intr-o spaniola curata spre surprinderea celor prezenti. Duminica, englezul a fost titular la Real, in meciul castigat de madrileni cu 1-0, in deplasare la Mallorca, in prima etapa a noii editii de campionat.

×
Subiecte în articol: sport beckham