x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lacatus si-a blocat marea lui iubire

Lacatus si-a blocat marea lui iubire

19 Apr 2004   •   00:00

Dupa o evolutie extrem de apatica pe arena de sub Pietricica, Steaua a pierdut pozitia de lider. Dupa o prima repriza in care parea incapabila, Ceahlaul a revenit in joc si a smuls egalul.

Venita in Moldova cu presiunea victoriei obtinute de Dinamo, Steaua a etalat o partitura crispata. Cartile puteau fi facute in minutul 64, cand Dica a ratat o ocazie imensa, singur cu Lefter.

LINISTE. Sub privirile antrenorului dinamovist, Ioan Andone, care a tinut sa vada prestatia marilor rivali, bucurestenii au inceput in forta, controland ostilitatile. Fara a sclipi, oaspetii s-au instalat in jumatatea trupei lui Lacatus. Ofensiva Stelei s-a concretizat prin golul lui Neaga si dupa cum evoluau lucrurile se parea ca "militarii" vor ramane lideri si dupa excursia la Piatra Neamt. A fost momentul care l-a determinat pe presedintele Gheorghe Stefan sa paraseasca tribuna pentru a urmari meciul din birou.

PEDEAPSA. Omagiat de galeria stelista, care si-a marturisit din nou dragostea si respectul pentru fosta glorie ros-albastra, Lacatus a comandat ofensiva totala pentru repriza secunda. Surprinzator, trupa lui Piturca a batut in retragere, iar prudenta lor a fost pedepsita. Steaua n-a mai contat in atac, iar Goian a dat lovitura de gratie. Golul sau a detronat Steaua.

CIPRIAN AV.DANEI - Piatra Neam]


Sotia lui Lacatus a tinut si cu Steaua

Prezenta in tribune pentru a-si incuraja sotul, Mariana Lacatus a marturisit ca nu este prea fericita pentru rezultatul inregistrat pe tabela de marcaj. "Am avut emotii atat pentru sotul meu, cat si pentru Steaua", a declarat sotia antrenorului Ceahlaului. "Lacatus, un mit, o stea, o legenda! ", scria pe un mare banner afisat de cei aproximativ 500 de fani care au insotit echipa lui Victor Piturca la Piatra Neamt. In alta ordine de idei, patronul Stelei, Gigi Becali, a oferit din nou un adevarat spectacol. El a impartit iar bancnote de 500.000 de lei oamenilor, inainte de intrarea in stadion. La 1-1 el a parasit stadionul suparat.

×
Subiecte în articol: sport lacatus