x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Monica Niculescu o învinge pe Jaqueline Cristian în proba de dublu la Australian Open

Monica Niculescu o învinge pe Jaqueline Cristian în proba de dublu la Australian Open

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2023   •   09:30
Monica Niculescu o învinge pe Jaqueline Cristian în proba de dublu la Australian Open
Sursa foto: Hepta

Monica Niculescu și partenera sa din proba de dublu feminin, Viktorija Golubic, s-au calificat joi dimineața în turul doi la Australian Open, după ce au învins cuplul format din Jaqueline Cristian și Tamara Korpatsch. Ana Bogdan a părăsit și ea competiția de dublu.

Niculescu și Golubic s-au impus cu 6-4, 6-4, după o oră și 24 de minute și vor juca joi noaptea în turul secund, cu perechea formată din maghiara Anna Bondar și belgiana Greet Minnen.

Niculescu și Golubic au început mai bine meciul și aveau un break avans încă din primul game. Cristian și Korpatsch au reușit să recupereze la mijlocul setului, pentru 3-3, dar au cedat imediat încă un game pe propriul serviciu, iar Niculescu a profitat și a închis primul set cu 6-4.

Scenariul s-a repetat aproape identic în setul secund, cu diferența că de la 3-3, cele două cupluri au cedat câte un brreak în plus față de primul act.

Prezența în primul tur le aduce lui Cristian și Korpatsch câte 10 puncte în clasamentul WTA de dublu feminin și un premiu de 21.373 dolari.

Într-un alt meci din proba de dublu Ana Bogdan a fost eliminată din competiție, alături de partenera sa, germana Tatjana Maria, cele două fiind învinse cu 6-4, 6-2, de perechea australiană alcătuită din Olivia Gadecki și Priscilla Hon.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: monica niculescu