x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Monica Niculescu, în sferturi de finală la Lyon

Monica Niculescu, în sferturi de finală la Lyon

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   12:15
Monica Niculescu, în sferturi de finală la Lyon
Sursa foto: Hepta

Monica Niculescu și partenera sa, elvețianca Viktorija Golubic, au avansat miercuri în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la turneul de tenis de la Lyon, după ce adversarele lor din primul tur s-au retras din competiție.

Niculescu și Golubic, favoritele numărul 4 ale probei, ar fi trebuit să întâlnească perechea alcătuită din rusoaica Anna Blinkova și norvegiana Ulrikke Eikeri, însă organizatorii au anunțat miercuri dimineață abandonul acestora.

În sferturile de finală, Niculescu și Golubic se vor confrunta cu perechea câștigătoare din meciul dintre cuplurile Jessika Ponchet (Franța)/ Renata Voracova (Republica Cehă) și Kaitlyn Christian (SUA)/ Sabrina Santamaria (SUA).

Pentru prezența în sferturile de finală de la turneul dotat cu premii în valoare totală de 225.480 euro, cele două vor fi recompensate cu 60 de puncte WTA și 2086 euro.

Tot în sferturile de finală ale probei de dublu de la Lyon s-a calificat și Ana Bogdan, alături de muntenegreanca Danka Kovinic. Ele vor întâlni perechea favorită numărul doi, alcătuită din ucraineanca Nadiya Kichenok și japoneza Makoto Ninomiya.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: monica niculescu tenis