x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nico şi Marica, out!

Nico şi Marica, out!

de Marius Mihalcea    |    09 Sep 2008   •   00:00
Nico şi Marica, out!

INSULELE FERÖE – ROMÂNIA ●Aliuţă, Lazăr şi Costea, titulari
Cei doi atacanţi nu au mai urcat ieri în cursa charter care i-a transportat pe “tricolori” în micuţul arhipeleag situat în partea nordică a Oceanului Atlantic. 



INSULELE FERÖE – ROMÂNIA ●Aliuţă, Lazăr şi Costea, titulari
Cei doi atacanţi nu au mai urcat ieri în cursa charter care i-a transportat pe “tricolori” în micuţul arhipeleag situat în partea nordică a Oceanului Atlantic.  

Nu mai puţin de şapte titulari îi vor lipsi mîine lui Victor Piţurcă în meciul cu reprezentativa Insulelor Feroe! În afara lui Mutu, Chivu, Raţ, Ovidiu Petre şi a lui Nicoliţă, care au ratat şi confruntarea cu Lituania, selecţionerul nu-i va avea la dispoziţie nici pe Daniel Niculae şi pe Ciprian Marica. Atacantul lui VfB Stuttgart s-a ales cu un hematom posttraumatic la coapsa dreaptă în partida de tristă amintire de sîmbătă, în timp ce vîrful lui Auxerre a suferit o accidentare la aductorii drepţi la unul dintre antrenamentele efectuate de “tricolori” după dezastrul cu Lituania.

MODIFICĂRI. “Este păcat că s-au accidentat Marica şi Daniel Niculae, dar ceilalţi băieţi trebuie să se mobilizeze. Ne aşteaptă un meci foarte important şi nu trebuie să ne temem de Feroe. Atmosfera nu este foarte bună la lot după înfrîngerea cu 3-0 în faţa Lituaniei, dar sînt sigur că Piţurcă va găsi soluţiile cele mai bune pentru a cîştiga acest joc”, a declarat, ieri, directorul executiv al FRF, Ionuţ Lupescu. În ceea ce-l priveşte pe Gabriel Tamaş, care face parte din lotul pentru meciul cu Insulele Feroe, deşi se confruntă la rîndul său cu probleme medicale, Lupescu a spus: “Tamaş ar putea fi recuperat şi de aceea am decis să meargă cu noi în Insulele Feroe”. În aceste condiţii, cel mai probabil Victor Piţurcă îi va titulariza în meciul cu Feroe pe vasluianul Aliuţă, pe craioveanul Florin Costea şi pe rapidistul Costin Lazăr, iar formula de start va fi: Lobonţ – Contra, Rădoi, Goian, Neşu – Codrea – Cociş, Lazăr, Aliuţă, Costea – M. Niculae.

Iertare!

Ciprian Marica le-a cerut scuze fanilor pentru eşecul fără drept de apel suferit de “tricolori” în meciul cu Lituania: “E un coşmar, este ceva foarte greu de digerat! Ne doare şi ne e ruşine de ce s-a întîmplat! Le cer scuze oamenilor din Cluj, care au fost martori la această umilinţă, şi tuturor românilor care au urmărit această partidă. Merităm fluierăturile fanilor şi toate criticile care vor veni. E o înfrîngere urîtă”.

Meciul cu Franţa, capital

Chiar dacă pînă la ora meciului cu Franţa, programat la 11 octombrie la Constanţa, “tricolorii” mai au de înfruntat reprezentativa Insulelor Feroe, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit, ieri, despre partida cu naţionala “Cocoşului Galic”, pe care o consideră decisivă în privinţa calificării la CM 2010. “Dacă ne bate Franţa, e greu să mai emitem pretenţii la calificare. Trebuie să cîştigăm în Feroe, iar meciul cu Franţa este ca o finală pentru noi”, a declarat şeful Federaţiei la GSP TV. Legat de echipa “Les Bleus”, pe care a urmărit-o la lucru în meciul pierdut de aceasta în faţa Austriei, scor 1-3, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a spus: “Putem fi avantajaţi de faptul că Franţa este în reconstrucţie şI că Domenech este puţin arrogant şi, uneori, are un stil milităresc. Apoi, apărarea Franţei este dereglată, iar construcţia încă suferă, ceea ce demonstrează că Domenech nu a găsit formula ideală”.

×
Subiecte în articol: sport meciul feroe