x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI IASI - RAPID 0-0 / Se simte oboseala

POLI IASI - RAPID 0-0 / Se simte oboseala

de Ionut Paduraru    |    23 Oct 2006   •   00:00
POLI IASI  -  RAPID 0-0  / Se simte oboseala

Iesenii si-au confirmat statutul de echipa puternica pe teren propriu, remizand cu Rapid, dupa ce in urma cu doua etape au reusit acelasi lucru in fata Stelei. Giulestenii raman pe locul 5, la 16 puncte de liderul Dinamo.

Mai mult, elevii lui Ionut Popa puteau sa dea lovitura decisiva in ultimul minut al prelungirilor, dar Coman a scos excelent sutul din lovitura libera expediat de Sfarlea. Dupa meci, tehnicianul iesean si-a laudat jucatorii. "A fost un joc echilibrat, dar cred ca puteam obtine mai mult, daca Onofras reusea sa marcheze in minutul 49. In conditiile in care mi-au lipsit multi jucatori, cei care au intrat pe teren a facut un joc admirabil", a spus Popa, care a subliniat apoi forta echipei giulestene: "Au jucatori foarte valorasi, daca reusesc sa puna la punct sistemul 3-4-3 pot face mult mai multe. Oricum, noi am facut in vara transferuri de 80.000 de euro si am tinut piept unei echipe de milioane de euro".

NESANSA. In replica, Razvan Lucescu a dat vina pe nesansa pentru semi-esecul de la Iasi. "Ca de obicei, dupa un meci bun in Europa, in campionat nu obtinem un rezultat pozitiv. Iasiul si-a propus un punct si l-a obtinut meritat. Este mai usor sa distrugi decat sa construiesti. Cred ca ne-a lipsit si sansa", a declarat tehnicianul, adaugand ca iesenii ar putea s-o incurce si pe Dinamo, in meciul din etapa viitoare. Prezent la meci, patronul George Copos s-a declarat dezamagit de rezultat. "Iasiul a jucat fara cinci titulari si a obtinut un punct meritat. Sunt din ce in ce mai dezamagit de jocul Rapidului. Trebuie imediat luate niste decizii, pentru a stopa ceea ce se intampla acum", a spus Copos.

×
Subiecte în articol: sport