x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli - Incepe primul cantonament al iernii

Poli - Incepe primul cantonament al iernii

de Ionut Paduraru    |    15 Ian 2007   •   00:00
Poli - Incepe primul cantonament al iernii

Antrenorul Alin Artimon a stabilit lotul care va incepe astazi primul stagiu de pregatire la Slanic Moldova. Conducerea anunta ca mai sunt necesari doi jucatori pentru a acoperi posturile deficitare.

Intre cei 25 de jucatori se regasesc si Olah, Grigorie, Mehmedovici si Mircea Oprea, pusi initial pe lista de transferuri, dar si Srhoj si Abiodun, a caror situatie se spera a fi rezolvata in aceasta saptamana. In schimb, Artimon a renuntat la doi jucatori aflati in probe, sarbul Vuckovici si brazilianul Sousa. Vicepresedintele lui Poli, Emil Rosianu, spune ca la echipa vor mai veni jucatori, principalul vizat fiind stelistul Bostina: "Transferurile nu se opresc aici. Din punctul de vedere al conducerii tehnice ar mai trebui acoperite doua posturi".

PROCENT. Dupa aducerea lui Artiom Karamian de la Rapid, o alta veste buna pentru banateni este revenirea atacantului Andrei Cristea, absent mult timp dupa o problema la menisc. In schimb, de la prima sedinta de pregatire a "alb-violetilor" a lipsit Emeghara, care a suferit o fractura in vacanta de iarna, din cauza unui accident de circulatie. Nigerianul a fost operat si va lipsi cel putin o luna. Altfel, gruparea banateana a fost informata ieri ca "U" Craiova solicita 20% din suma de transfer al lui Silviu Balace la Dinamo. Oficialii olteni sustin ca in contractul incheiat pentru cedarea jucatorului de la Universitatea la Poli, in 2003, a fost introdusa o clauza in acest sens.

ACASA
"Testele de la Bologna au iesit foarte bine. Ma bucur ca m-am intors acasa si ca ma pot antrena normal. Vad ca Poli face achizitii si sunt sigur ca jucatorii nou-veniti ne vor ajuta in retur"
Andrei Cristea atacant

×
Subiecte în articol: sport