x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Miting de protest

Poli Timisoara - Miting de protest

de Ionut Paduraru    |    19 Dec 2006   •   00:00
Poli Timisoara - Miting de protest

Aproximativ o suta de suporteri timisoreni au pichetat ieri sediul FRF in semn de protest fata de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a interzice gruparii banatene sa foloseasca palmaresul si emblemele fostei asociatii, SC FC Politehnica Timisoara SA, care apartine italianului Claudio Zambon.

Aproximativ o suta de suporteri timisoreni au pichetat ieri sediul FRF in semn de protest fata de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a interzice gruparii banatene sa foloseasca palmaresul si emblemele fostei asociatii, SC FC Politehnica Timisoara SA, care apartine italianului Claudio Zambon. Fanii s-au strans la Casa Fotbalului in jurul orei 11:00, au scandat lozinci impotriva lui Zambon si au afisat doua bannere pe care scria "Ne-am saturat ca decizia sa se amane. Vrem sa obtinem ce ne apartine" si "Poli suntem noi".

EXPLICATII. "Clubul nu e implicat cu nimic in organizarea acestui miting. Am vrut sa tragem un semnal de alarma. Pana acum s-a judecat doar pe probele lui Zambon, care detine un act in fals. Denumirea si marca au fost intotdeauna in Timisoara", a declarat unul din liderii galeriei, Cristi Brancovan.

La inceputul lunii, TAS a decis sa oblige societatea condusa de Marian Iancu sa nu mai foloseasca numele de Poli Timisoara si culorilor alb-violet. Forul de la Lausanne a mai hotarat ca FCU Politehnica Timisoara sa plateasca 90.000 de euro drept compensatie pentru folosirea numelui, imnului, istoriei si a logoului SC FC Politehnica Timisoara SA, care activeaza in Liga a III-a.

×
Subiecte în articol: sport timisoara