x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Campionatul Mondial de Polo se va desfășura la Complexul Sportiv de Natație Otopeni

Campionatul Mondial de Polo se va desfășura la Complexul Sportiv de Natație Otopeni

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2023   •   22:15
Campionatul Mondial de Polo se va desfășura la Complexul Sportiv de Natație Otopeni

Campionatul Mondial de Polo pentru sportivii sub 20 de ani se va desfășura la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a anunțat, luni, primarul capitalei Nicușor Dan.

Campionatul Mondial de Polo sub 20 de ani va avea loc la vară. La competiție vor participa 20 de echipe și 500 de sportivi din Serbia, Spania, Ungaria, Grecia, Croația, Italia, Muntenegru, Japonia, Kazahstan, Uzbekistan, Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Argentina, Puerto Rico, Africa de Sud, Iran, Australia, Noua Zeelandă și România.

„Bucureștiul va fi, din nou, gazda unei competiții internaționale, ceea ce arată că orașul nostru devine un punct important pe harta marilor întreceri sportive.... Evenimentul va fi un mijloc de promovare a imaginii Capitalei și a produselor culturale, artistice și turistice pe toate continentele, fiind transmis în direct în întreaga lume. Pentru buna desfășurare a evenimentului, Consiliul General al Municipiului București a aprobat un Acord de colaborare între Primăria Capitalei, Societatea de Transport București și Federația Română de Polo”, a anunțat Nicușor Dan.

Campionatul mondial se va desfășura în perioada 08 – 18 iunie și va fi găzduită de Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: polo campionat