x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Radio - Tricolorii, doar la Total Sport FM

Radio - Tricolorii, doar la Total Sport FM

14 Ian 2006   •   00:00

Postul Total Sport FM (92,7 FM) a reusit sa obtina, in urma negocierilor cu FRF, drepturile de transmisiune a meciurilor echipei nationale si a celor din Cupa Romaniei.
Contractul se va intinde pana pe 1 decembrie. De asemenea, Total Sport FM va beneficia si de drepturile asupra Diviziei B. "Au fost negocieri si cu noi, dar si cu ei, iar oferta noastra financiara a fost considerata mai avantajoasa. Avand in vedere ca suntem singurul post de sport, cred ca eram indreptatiti sa transmitem integral meciurile echipei nationale", a spus directorul Total Sport FM, Bogdan Popescu.

ESEC. Marele perdant este postul national, Radio Romania Actualitati, care a transmis partidele "tricolorilor" timp de 70 de ani si al carui contract expirase la 31.12.2005. "A fost o magarie a «marelui» director general al FRF, Ionut Lupescu, care a vandut drepturile in familie, tinand cont de faptul ca detine o emisiune acolo. Promit solemn ca noi nu vom incerca achizitionarea drepturilor de la Total Sport FM. Sa vedem daca ii convine domnului Mircea Sandu ca meciurile nationalei sa nu poata fi ascultate decat de circa 150.000 de oameni", a declarat seful Departamentului Sport al Radio Romania, Stefan Alexiu.

PROMISIUNE
Directorul Total Sport FM, Bogdan Popescu, a tinut sa precizeze ca postul pe care il conduce va emite in curand pe tot teritoriul tarii. "Pot sa spun doar ca, la primul meci al echipei nationale, radioascultatorii ne vor putea asculta in direct in toata tara. Aceasta reusita ne obliga sa iesim cat mai repede in teritoriu. Vor fi transmisiuni de buna calitate, care vor incepe cu mult timp inaintea partidelor, pentru ca suporterii sa intre in atmosfera jocului", a declarat Popescu.

×
Subiecte în articol: sport total total sport