x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - 200.000 de euro de la Taher!

RAPID - 200.000 de euro de la Taher!

06 Mar 2008   •   00:00
RAPID - 200.000 de euro de la Taher!

Firma omului de afaceri iordanian, Griro SA, va sponsoriza gruparea de lângă Podul Grant cu un milion de euro net în următorii cinci ani.

 

Fathi Taher vrea să cumpere Rapidul cu orice preţ. “Dacă George Copos va vinde vreodată clubul, sper să ne ia şi pe noi în calcul”, a precizat ieri omul de afaceri arab.

 

CONTRACT. Taher a dezvăluit apoi datele înţelegerii dintre firma sa şi gruparea feroviară: “Casa de avocatură «Boştină şi asociaţii» s-a ocupat de tranzacţia dintre Griro şi FC Rapid. Nu există nici o clauză în contract legată de parti­ci­parea în cupele europene. Totodată, vreau să menţionez faptul că nu este vorba despre o sponsorizare, ci despre un contract de publicitate semnat de Rapid şi de Atelierele Griviţa pe cinci ani. Vom trimite la club câte 200.000 de euro net anual, prima tranşă până la 30 iunie. Jucătorii vor fi mândri să poarte numele Atelierele Griviţa sau Griro pe umărul lor. Mie mi-ar fi plăcut să-l poarte pe piept, dar poate mai târziu se va întâmpla asta”. Omul de afaceri arab a spus că, odată în­ch­e­iat acest parteneriat, şi-ar dori să asiste la meciurile Rapidului: “Nu ţin cu o echipă anume, dar sper să fiu invitat la jocurile Rapidului”.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

 

 

Timişorenii vor trei puncte

 

 

 

Armeanul Artiom Karamian , care a dat Rapidul pentru Politehnica Timişoara, le-a pus gând rău foştilor săi colegi, cu care se va duela duminică, în Giuleşti, în cadrul rundei a

 

22-a a Ligii 1. “Trebuia să câştigăm neapărat cu Urziceniul, dar asta este! Acum important este meciul cu Rapidul. Vrem să învingem în Giuleşti, pentru că încă mai avem şanse să ajungem pe locul trei”, a spus Karamian. Marian Aliuţă, un alt fost rapidist care face parte acum din lotul lui Duşan Uhrin jr., îi avertizează la rândul lui pe elevii lui Mircea Rednic: “Am ratat momentan şansa de a ajunge pe locul trei, dar nu e totul pierdut, fiindcă o victorie în Giuleşti ne-ar rea­duce în cursa pentru ultimul loc al podiumului. Ştiu că ne aşteaptă un meci greu, dar n-avem încotro, trebuie să învingem Rapidul”.

 

Dragomir: “Copos e deştept rău”Preşedintele Ligii Profesio­nis­te de Fotbal, Dumitru Dra­go­mir, găseşte înţelegerea dintre George Copos şi Fathi Taher drept un nou succes în afaceri al principa­lului acţionar al Rapidului. “Din nou l-a păcălit Copos pe Taher! E deştept rău Copos. Taher e un mare domn. A dat bani la Steaua şi la Victoria, a mai dat bani chiar şi la echipa naţională. Oricum, la câţi bani are n-ar avea ce să facă cu ei. Este pentru a doua oară când Taher dă bani la Rapid”, a spus şeful LPF. Omul de afaceri iordanian a mai ajutat Rapidul cu bani în urmă cu 15 ani, când i-a plătit de unul singur contractul de 40.000 de dolari al antrenorului de atunci al “vişiniilor”, Viorel Hizo. Tot la acea vreme Taher şi Copos se înţeleseseră să cumpere împreună Rapidul, dar ulterior numele iordanianului nu s-a mai regăsit în contractul de vânzare-cumpărare al clubului.

×
Subiecte în articol: sport taher