x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / Îl aşteaptă pe Taher

RAPID / Îl aşteaptă pe Taher

de Marius Mihalcea    |    20 Noi 2008   •   00:00
RAPID / Îl aşteaptă pe Taher

Principalul acţionar al giuleştenilor, George Copos, a spus ieri că omul de afaceri iordanian nu şi-a schimbat decizia de a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al grupării de lângă Podul Grant.



Chiar dacă Fathi Taher a sistat finanţarea echipei şi întârzie să dea un răspuns în ceea ce priveşte preluarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului, George Copos este convins că omul de afaceri iordanian va deveni în cele din urmă noul proprietar al Rapidului. "Adunarea Generală a Acţionarilor de marţi nu a mai avut loc pentru că domnul Taher nu este încă gata. Nu se poate spune că nu este hotărât. Domnul Taher nu s-a schimbat. Dânsul este un om care realizează că situaţia este extrem de complicată. Este o criză enormă la nivel mondial şi nu cred că domnul Taher trebuie făcut responsabil pentru ce se întâmplă. Pentru că dânsul a dorit foarte mult să realizeze proiectul pe care l-a gândit la Rapid. Nu cred că trebuie să i se reproşeze ceva dânsului", a spus Copos, care nu crede că Taher este afectat de criza financiară mondială: "Nu ştiu, dar nu cred că domnul Taher nu dispune de lichidităţi, fiindcă dumnealui este un om de afaceri foarte puternic. Un om vizionar, care gândeşte lucrurile înainte. Dânsul a simţit că va veni această criză şi este un om extrem de puternic".

"S-A CHELTUIT ENORM!"
Referitor la situaţia financiară dezastruoasă în care se găseşte clubul, Copos a afirmat: "Vom face un audit cu una dintre cele patru mari firme prezente la noi şi vom vedea exact cum au stat lucrurile în vara asta, pentru că ceva s-a întâmplat.

S-au cheltuit foarte mulţi bani. Enorm de mulţi, în două luni s-a cheltuit cât bugetul pe trei ani. Aici este problema. Noi am avut un audit pe 2006 şi 2007 făcut de un expert financiar. Discutăm azi cu firma de audit financiar să vedem pe ce perioadă îl vom face pe acesta".

Altfel, Copos a negat faptul că s-ar afla în discuţii şi cu alte persoane interesate să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al clubului. "Eu sunt sub contract cu domnul Taher, nu pot să deschid negocieri cu alţi oameni de afaceri. Lucrurile nu sunt deloc simple, sunt foarte complicate. Eu n-am vorbit cu nimeni altcineva despre Rapid", a declarat principalul acţionar al "vişiniilor".

"Eu şi domnul Taher suntem preocupaţi de viitorul clubului în condiţiile acestei crize mondiale, care ne face să nu dormim noaptea"
George Copos

Coman, la Bordeaux?

Fostul portar al Rapidului, Dani Coman (foto), ar putea ajunge la vicecampioana Franţei, Girondins de Bordeaux. "Oficialii de la Girondins, care au probleme după accidentarea lui Ulrich Rame, ar fi început discuţii cu portarul internaţional român. Acesta din urmă, în conflict cu Rapid deoarece a refuzat semnarea prelungirii contractului, a fost eliberat de federaţia română de înţelegerea care expira în 2009", a notat ieri site-ul sudouest.com. Aceeaşi sursă mai informează că Dani Coman este dorit şi de gruparea belgiană Standard Liege, la care antrenor principal este Ladislau Bölöni.

×
Subiecte în articol: sport taher