x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu, despre calificarea în semifinalele Fed Cup: „Am văzut cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie”

Cristian Tudor Popescu, despre calificarea în semifinalele Fed Cup: „Am văzut cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie”

10 Feb 2019   •   23:13
Cristian Tudor Popescu, despre calificarea în semifinalele Fed Cup: „Am văzut cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie”

Irina Begu și Monica Niculescu au făcut cel mai bun meci de dublu feminin românesc din istorie. Au fost mai mult decât o echipă, au fost o ființă, a spus la Digi24 comentatorul de tenis și jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Am văzut în această seară cel mai bun meci al unui dublu feminin românesc din istorie. Eu nu știu un meci mai bun decât acesta făcut de Irina Begu și Monica Niculescu împotriva campioanelor mondiale, pentru că asta sunt, nr. 1 mondial, cehoaicele Krejcikova și Siniakova. A fost un spectacol omenesc extraordinar al celor două fete. Rar am văzut două ființe omenești care să se completeze în acest fel, să se ajute, să fie la un moment dat o singură ființă. Au fost momente în care Irina a fost mai jos, momente în care a coborât Monica. De fiecare dată cealaltă i-a venit în ajutor, a făcut puncte extraordinare, i-a dat curaj, a scos-o din groapă. Aşa au și câștigat, pentru că la sfârșitul meciului, Siniakova a cedat. Probabil a contat și meciul de simplu. A făcut greșeli și partenera ei nu a mai reușit să o recupereze. Astfel, au reușit fetele să câștige, după un moment foarte greu psihologic, egalate la 4, după ce au avut break. Au rămas neclintite și au câștigat”, a declarat jurnalistul la Digi 24.

×
Subiecte în articol: fed cup cristian tudor popescu