x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Senzațional! Sorana Cîrstea a învins pe numărul 2 mondial. Românca s-a calificat în semifinale la Miami Open

Senzațional! Sorana Cîrstea a învins pe numărul 2 mondial. Românca s-a calificat în semifinale la Miami Open

de Razvan Voiculescu    |    29 Mar 2023   •   21:45
Senzațional! Sorana Cîrstea a învins pe numărul 2 mondial. Românca s-a calificat în semifinale la Miami Open
Sursa foto: Hepta

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 74 WTA) a învins-o pe Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, de categorie WTA 1000.

Cîrstea și-a asigurat un cec de 352.000 de dolari și 380 de puncte. Grație performanței de a ajunge în semifinale Sorana Cîrstea a urcat în clasamentul live până pe locul 41. 

„Cred că am rămas fără cuvinte. Am venit aici știind că va fi un meci greu. Aryna lovește atât de tare. Sunt foarte,  foarte fericită cu prestația mea de astăzi. E un pic neașteptat, sinceră să fiu.

Oamenii tot numără zilele, lunile, anii. Eu nu dau mare importantă. Doar muncesc alături de Thomas Johansson. Am început colaborarea în decembrie și cred că totul merge extraordianră. Nu mă definesc numerele. Doar rămân modestă și merg mai departe.

A fost o atmosferă fantastică. M-am bucurat de public, de sprijin. Să văd steagurile românești... e special. Oriunde am juca, fanii români sunt alături de noi, A fost o zi grozavă pentru mine și pentru toți cei prezenți”, a declarat Sorana Cîrstea la sfârșitul partidei.

Românca va juca în semifinale cu învingătoarea partidei Ekaterina Alexandrova - Petra Kvitova

 

 

×