x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Snooker Masters 2024: Ding Junhui face break maxim, dar e învins de Ronnie O'Sullivan

Snooker Masters 2024: Ding Junhui face break maxim, dar e învins de Ronnie O'Sullivan

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   23:01
Snooker Masters 2024: Ding Junhui face break maxim, dar e învins de Ronnie O'Sullivan
Sursa foto: Hepta

Jucătorul chinez Ding Junhui a reușit un break maxim de 147 de puncte în fața lui Ronnie O'Sullivan, dar a fost învins cu 6-3 în primul tur al Mastersului de de snooker de la Alexandra Palace. Reușita lui Ding a fost al doilea break maxim al său la prestigiosul eveniment și al patrulea din istorie.

Kirk Stevens, în 1984, și Marco Fu, în 2015, au reușit, de asemenea, această performanță în acest eveniment al Triplei Coroane.

Acest break l-a ajutat pe Ding să revină de la 4-0 și să se apropie la 4-3, înainte ca O'Sullivan să se distanțeze din nou și să ajungă în al 25-lea sfert de finală de Masters.

„Am avut o mulțime de șanse la început, dar am făcut doar break-uri de douăzeci și treizeci și am dat-o în bară", a declarat Ding la BBC Two. „Nu credeam că voi juca atât de bine când am revenit, așa că a face un maxim este uimitor.

„De mult timp nu m-am mai simțit așa, așa că sunt destul de fericit. Am văzut masa deschisă și m-am gândit că aș putea încerca un maxim pentru că Ronnie juca atât de bine."

De asemenea, vorbind la BBC Two, O'Sullivan a adăugat: „Incredibil 147 de la Ding - știam că va reuși de la a doua sau a treia roșie. Ce jucător magnific. Este o plăcere să-l privești".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×