x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sorana Cîrstea a fost eliminată de Danielle Collins, în optimi la Miami Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Danielle Collins, în optimi la Miami Open

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2024   •   07:36
Sorana Cîrstea a fost eliminată de Danielle Collins, în optimi la Miami Open
Sursa foto: Hepta

Sorana Cîrstea, 33 de ani, locul 24 WTA, a fost învinsă în „optimile” turneului de la Miami de Danielle Collins (30 de ani, 53 WTA), scor 4-6, 2-6.

În faţa lui Collins nimic n-a mers conform planului. Serviciul americancei a pus-o constant în dificultate pe Sorana. În actul inaugural a fost o defensivă continuă şi epuizantă. Măcinată de loviturile năprasnice de forehand, sportiva „tricoloră” a cedat setul după 40 de minute.

58% a fost procentajul punctelor câştigate de Sorana cu primul serviciu. Collins a fost net superioară. Collins n-a lăsat nimic la voia întâmplării, a continuat să dea cât de tare poate. A găsit des liniile terenului şi biletul către sferturile de finală. Acolo va da peste Caroline Garcia (27 WTA). Franţuzoaica a trecut de altă americancă, Coco Gauff (3 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-2.

Sorana pleacă de la Miami cu un cec în valoare de 101.000 dolari şi 120 de puncte WTA. N-a reuşit să apere semifinala făcută anul trecut.

Va pierde cel puţin trei locuri în ierarhia mondială. Într-un clasament live, virtual, Cîrstea ocupă locul 27. Poate fi depăşită şi de Victoria Azarenka, în funcţie de parcursul bielorusei la Miami.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×