x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tatăl Mihaelei Buzărnescu: „Astăzi de dimineaţă am sunat-o, muşchiul şi piciorul se mai răciseră, dar era tot rău”

Tatăl Mihaelei Buzărnescu: „Astăzi de dimineaţă am sunat-o, muşchiul şi piciorul se mai răciseră, dar era tot rău”

09 Aug 2018   •   15:55
Tatăl Mihaelei Buzărnescu: „Astăzi de dimineaţă am sunat-o, muşchiul şi piciorul se mai răciseră, dar era tot rău”

Mihai Buzărnescu, tatăl tenismenei Mihaela Buzărnescu, a declarat că jucătoarea română va fi supusă unui RMN, care va releva dacă suferă o entorsă de gradul 1 sau 2.

 

"După ce a fost la cabinetul turneului, i s-a spus că are entorsă de gradul 1 sau 2. Astăzi de dimineaţă am sunat-o, muşchiul şi piciorul se mai răciseră, dar era tot rău. Va face un RMN azi, pentru că la cabinetul turneului nu aveau aparatura necesară pentru a face unul. Va lua legătura cu medicul turneului şi va afla mai multe. "A trecut, e terminat, eu sunt în faza în care aştept", aşa mi-a spus când am vorbit cu ea. Dacă e entorsă de gradul întâi, ar fi mai puţin de două săptămâni. Dacă e de gradul al doilea, e la limită pentru participarea la US Open (27 august - 9 septembrie). Dacă e de gradul al treilea, va fi mai greu", a dezvăluit tătăl Mihaelei Buzărnescu într-o intervenție la Digisport.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în decisivul partidei cu Elina Svitolina, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4. Accidentarea a survenit în momentul în care jucătoarea noastră încerca să ajungă la o minge trimisă de Svitolina. 

×
Subiecte în articol: Mihaela Buzărnescu accidentare