x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Adevaratele emotii

Steaua - Adevaratele emotii

de Ionut Paduraru    |    28 Iul 2006   •   00:00
Steaua - Adevaratele emotii

Fara sa forteze, ros-albastrii au obtinut o victorie care le asigura, practic, calificarea in turul urmator. Stelistii se gandesc acum la tragerea la sorti de astazi si la prima etapa din campionat.

La conferinta de presa Cosmin Olaroiu a declarat ca atentia sa este indreptata spre meciul cu Poli Timisoara, care va avea loc maine, de la ora 21:00. "Calificarea e cam jucata, dar trebuie sa fim atenti, pentru ca e inceput de sezon si pana ne gasim ritmul pot aparea probleme. Acum insa ma gandesc mai mult la confruntarea cu Poli, o echipa mult mai buna decat Gorica. Pentru a castiga acolo, nu e suficient ce am aratat la Gorica", a spus Olaroiu. Delegatia stelista a plecat din Slovenia direct la Timisoara, unde vor ramane pana dupa meciul de maine seara.

SUPERIORITATE. Tehnicianul sloven Pavel Pinni nu mai are sperante pentru retur. "E clar ca nu mai avem nici o sansa la calificare, Steaua e deja in turul trei. Romanii m-au impresionat prin posesie, practic nu ne-au dat mingea", a spus Pinni. Si presa slovena o vede eliminata pe Gorica. "Ultima noapte in Liga Campionilor", a titrat ziarul Vecer, care a mai scris ca "artificiile au salutat victoria oaspetilor. Faimoasa Steaua a confirmat ambitia de a juca din nou in compania marilor echipe ale Europei. Gorica n-are prea multe motive de speranta". "Steaua este hotarata sa impresioneze inca o data in Europa", a scris si site-ul UEFA.

BINE SI NU PREA
"Am obtinut un rezultat bun, dar jocul m-a dezamagit. Jucatorii nostri au avut perioade cand au tratat jocul cu lejeritate. Suntem ca si calificati, dar trebuie sa tratam meciul retur cu seriozitate" - Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

VARIANTE
Steaua isi va afla viitorul adversar astazi, tragerea la sorti pentru meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor urmand a avea loc de la ora 13:00, la sediul UEFA de la Nyon. Campioana Romaniei va fi cap de serie, cei mai tari adversari posibili fiind Chievo, Osasuna, Dinamo Zagreb si Steaua Rosie Belgrad. Pe lista se afla insa si multe echipe mai accesibile, precum Austria Viena, Maccabi Haifa, Standard Liege, Fenerbahce, Spartak Moscova, Hearts, FC Copenhaga, Legia Varsovia, Debrecen, Rabotniki, Mlada Boleslav, FC Zurich, Austria Salzburg si Djurgarden.
×
Subiecte în articol: sport steaua