x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Atac dur la dinamovisti

Steaua - Atac dur la dinamovisti

de Ionut Paduraru    |    05 Dec 2006   •   00:00
Steaua - Atac dur la dinamovisti

Meme Stoica revine in forta. Managerul general Mihai Stoica a ironizat ieri rezultatele obtinute in acest sezon de Dinamo in cupele europene. De asemenea, oficialul stelist l-a atacat pe directorul sportiv al liderului, Cristi Borcea.

Meme Stoica revine in forta. Managerul general Mihai Stoica a ironizat ieri rezultatele obtinute in acest sezon de Dinamo in cupele europene. De asemenea, oficialul stelist l-a atacat pe directorul sportiv al liderului, Cristi Borcea.

Razboiul declaratiilor dintre Steaua si Dinamo continua, ieri fiind randul lui Mihai Stoica sa ii loveasca pe "caini". "Se spunea ca Dinamo nu a mai pierdut din 2001 acasa in cupele europene. Pai, era si greu, pentru ca nu prea a jucat. Daca nu joci, nu ai cum sa pierzi. Atunci a venit Manchester United cu echipa a treia si i-a batut. Pe Leverkusen ii scotea si IOR Bals. Atacantii lor semanau cu cei de la Spitalul de Urgenta: Barbarez cu Helciug si Voronin cu Craciunescu. Lui Barbarez ii mai lipsea acordeonul", a spus Stoica.

Nici directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, nu a scapat de tirul oficialului stelist: "De doi ani si jumatate uitasem ca exista Borcea. Acum si-a regasit talentul oratoric si a inceput sa vorbeasca numai despre Steaua. Cred ca ii este teama, desi distanta e foarte mare. Probabil ca nu o sa mai intalneasca echipe cu jucatori fara viteza, care alearga pe langa minge acompaniind-o in poarta".

ARBITRAJE. Managerul a abordat apoi si problema arbitrajelor: "Cat tupeu trebuie sa ai sa discuti de «ajutorul» primit de Steaua, cand noi am fost mai mult decat dezavantajati? Am jucat toate meciurile importante in zece, iar cu Dinamo chiar in noua. Iar Borcea isi permite sa numere cate penaltiuri am primit. Borcea n-are voie sa vorbeasca despre Mirel Radoi si despre jucatorii Stelei, care au facut cele mai mari performante de dupa Revolutie. Am trecut de Valencia, am spulberat pe Betis, am jucat cu Real Madrid si Lyon, cand unii se mandreau ca au facut amical cu Real si au luat cinci, tinand minte doar golurile lor".
Nu ii vrea pe Vranjkovic si pe Emeghara

Stoica a mai spus ieri ca Steaua nu este interesata de aducerea lui Vranjkovic si Emeghara, adaugand si ca portarul Cernea nu va pleca in pauza competitionala. "Nu-l dorim pe Vranjkovic, desi, recunosc, este un jucator bun. In cazul lui Emeghara a fost doar o simpla discutie, dar nici el nu este dorit la Steaua. Nu vom face transferuri spectaculoase in iarna. Pentru Steaua este mai important ca Radoi, Nesu, Cristocea si Iacob sa fie la suta la suta din potential. Nu se pune problema ca Cernea sa plece, chiar daca vor mai veni unul sau doi portari", a spus Meme, care a vorbit apoi si despre vizita sa in Brazilia: "Am descoperit acolo o piata interesanta pentru Steaua si, la momentul potrivit, se va vedea ce jucatori vor veni de acolo. In nici un caz nu am fost in Brazilia in concediu".
×
Subiecte în articol: sport steaua