x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Inca un brazilian?

Steaua - Inca un brazilian?

de Ionut Paduraru    |    25 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Inca un brazilian?

Mihai Stoica isi continua cautarile in liniste. Desi managerul general a anuntat ieri ca Steaua nu va mai face transferuri, se pare ca oficialul va ajunge in Cipru insotit de un mijlocas de la Santos.

Aflat in cautare de jucatori in Brazilia, managerul general al campioanei a declarat ieri, intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, ca sansele aducerii unui inlocuitor pentru Dica sunt infime. "Am pierdut pentru restul sezonului golgeterul ultimilor ani, unul dintre jucatorii nostri emblematici. Ne-am fi dorit sa aducem un jucator de alt profil, care sa aduca un plus de viteza si de fantezie in jocul nostru. Sansele ca un alt jucator sa mai fie liber sunt aproape nule", a spus Meme.

TERMEN. Cu toate acestea, se pare ca in Ghencea ar putea ajunge un al doilea jucator brazilian. Stoica este aproape de a se intelege cu un mijlocas ofensiv de la Santos, care ar urma sa vina cu oficialul in Cipru, unde stelistii se afla in acest moment in cantonament. Acesta ar avea rolul de a suplini absenta lui Dica. Termenul in care se mai pot inscrie jucatori pe lista UEFA este 1 februarie.

OFERTE. Managerul a mai precizat ieri ca Steaua a primit in aceasta iarna o singura oferta concreta pentru Dica. "Doar Middlesbrough mi-a trimis o adresa oficiala, dar nu a avansat nici o suma. In rest, am fost contactat in repetate randuri de agenti din tara si din strainatate, dar nu pot sti daca ofertele erau reale. Eu, daca vreau un jucator, ma urc in avion si merg direct la club, nu transmit prin intermediari. De Lens nu stiu nimic, nici despre alte variante aparute in presa", a spus Stoica.
Despre transferuri externe
Mihai Stoica a vorbit si despre transferurile lui Andrey, Carlos si Saban, care i se reproseaza in ultimul timp: "Nu voi propune jucatori pe care i-am vazut de doua-trei ori. Cu Andrey a fost o exceptie, ramasesem doar cu Cernea, iar in tara cazusem de acord toti ca nu exista alternativa. Carlos nu a inteles ca ceea ce in Portugalia este normal, in Romania e taxat, pe buna dreptate, ca teribilism. I-am retras sprijinul doar cand am aflat, impreuna cu Oli, ca este intr-un restaurant la ziua cuiva si am avut surpriza sa-l gasim tot acolo dupa o ora, desi ii transmisesem prin cineva sa plece. Precizez ca era intr-o pauza competitionala, cu zece zile inainte de un meci oficial. Saban este un profesionist desavarsit si un baiat de mare caracter".
"Lovin a gresit"
Managerul general al Stelei a negat ieri ca a vrut sa-l aduca la echipa pe Vladimir But, care in acest moment se afla in probe la Dinamo. "Mi-a fost propus anul trecut de un impresar care zicea ca are un prieten politist neamt si ca prietenul lui il cunoaste pe But, va dati seama ce referinte grozave avea omul. I-am spus ca nu ne intereseaza si atat. Ca l-am invitat sa vada nu stiu ce meci ca sa discutam despre o venire a lui la Steaua, cred ca a visat intr-o noapte mai agitata", a spus Stoica, adaugand ca Florin Lovin a gresit daca a dat probe de joc pentru Amkar Perm: "A avut acceptul nostru sa plece pentru 600.000 de euro. Daca s-a inteles cu rusii si urma doar vizita medicala, e in regula. Daca s-a dus in probe, a facut o greseala imensa".

×
Subiecte în articol: sport