x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Miza e Croitoru

Steaua - Miza e Croitoru

de Ionut Paduraru    |    27 Dec 2006   •   00:00
Steaua - Miza e Croitoru

Transferul lui Marius Croitoru nu a putut fi perfectat inaintea Craciunului, dar negocierile vor fi reluate astazi, vasluienii dorind o suma mai mare decat cea trecuta in clauza de reziliere, 550.000 de euro.

Negocieri intense cu FC Vaslui. Transferul lui Marius Croitoru nu a putut fi perfectat inaintea Craciunului, dar negocierile vor fi reluate astazi, vasluienii dorind o suma mai mare decat cea trecuta in clauza de reziliere, 550.000 de euro.

Mijlocasul lui FC Vaslui este singura tinta din campionatul intern vizata de Steaua in pauza de iarna. Sefii campioanei sunt dispusi sa plateasca imediat clauza de eliberare a jucatorului. Fostul arbitru Adrian Porumboiu, detinatorul drepturilor federative ale lui Croitoru, incearca insa sa obtina o suma mai mare, declarand ca Dinamo a facut o oferta superioara celei venite din Ghencea. "550.000 de euro este o suma minima de reziliere. Fiind vorba de o suma minima, este obligatoriu sa se discute si cu clubul, nu doar cu jucatorul. Intelegerea intre cluburi trebuie sa primeze. Dinamo a facut o oferta de 800.000 de euro", a spus finantatorul echipei.

COMISII. In replica, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca jucatorul si-a dat deja acordul de a veni sub comanda lui Cosmin Olaroiu. "Poate oferi cineva si opt milioane, daca jucatorul nu vrea... Nu stiu ce jucator din tara ar alege Dinamo in detrimentul Stelei. A, poate o fi vreun dinamovist pursange. Am mare incredere in impresarul Adrian Ilie si sunt convins ca problema e rezolvata. In contract scrie ca jucatorul e liber pentru minimum 550.000 de dolari, nu de euro. Noi nu negociem, ci achitam clauza. Daca Vaslui nu vrea sa-i dea drumul jucatorului, atunci vor decide comisiile FRF", a spus Stoica.

ACHITARE. Faptul ca Steaua este increzatoare ca acest caz va avea un deznodamant favorabil in fata Comisiei pentru Statutul Jucatorului este confirmat si de Adrian Ilie. "M-au instiintat ca au platit catre FC Vaslui clauza de reziliere pentru Croitoru, de 550.000 de dolari. In cel mai scurt timp, o comisie a LPF va lua nota ca s-a achitat clauza de reziliere si apoi jucatorul va putea semna contractul. Din moment ce s-au platit acesti bani, in proportie de 99 la suta, este jucatorul Stelei", a spus fostul international. Octavian Apetrei, presedintele CA al FC Vaslui, a negat insa ca Steaua ar fi virat banii in conturile clubului: "Steaua nu a achitat niciun ban, nu s-a negociat nimic. Noi depunem toate eforturile ca Marius Croitoru sa ramana la Vaslui".

×
Subiecte în articol: sport