x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Negocieri esuate

Steaua - Negocieri esuate

de Ionut Paduraru    |    30 Aug 2006   •   00:00
Steaua - Negocieri esuate

Gruparea din Ghencea nu a reusit achizitionarea celor doi jucatori doriti de la Charleroi. Mijlocasul ofensiv Fabien Camus si atacantul Cyril Thereau au preferat sa ramana la echipa belgiana.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a plecat duminica in Belgia, iar dupa ce a urmarit meciul pierdut de Charleroi, 1-2 cu La Gantoise, a inceput tratativele pentru achizitionarea celor doi fotbalisti francezi. Negocierile au continuat luni dupa-amiaza, ajungandu-se la un acord cu sefii clubului belgian pentru transferul lui Camus, dar mijlocasul de 21 de ani a refuzat sa vina in Romania. Stoica a primit apoi un raspuns negativ si din partea lui Thereau, autorul singurului gol al lui Charleroi in partida de duminica seara. Esecul negocierilor a fost anuntat ieri si pe site-ul oficial al gruparii belgiene: "Nu a fost doar un zvon. Steaua Bucuresti, echipa calificata in Liga Campionilor, a fost interesata de jucatori din echipa noastra. In final, Fabien Camus si Cyril Thereau au hotarat sa continue impreuna cu Charleroi in acest sezon".

TINERI. Antrenorul Cosmin Olaroiu nu a exclus insa posibilitatea ca pana la 31 august, data-limita pana la care pot fi inclusi jucatori in lotul pentru Liga Campionilor, Steaua sa mai faca transferuri. "Nu vrem nume grele, pentru ca un fotbalist cu carte de vizita nu are motivatie sa vina in Romania. Mai bine iei un fotbalist tanar, dornic de afirmare", a spus Olaroiu. Chiar daca va fi declarat jucator liber, Ovidiu Petre nu va putea juca pentru Steaua decat in campionat, decizia finala in cazul memoriului jucatorului depus impotriva clubului Poli Timisoara urmand sa fie anuntata la 5 septembrie. Nu este exclus insa, ca pana pe 31 august, Steaua sa mai reuseasca transferuri, astfel incat noi venitii sa fie trecuti pe lista UEFA.

PARERI
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca meciul Steaua - Farul nu poate fi suspectat de blat, desi patronul constantenilor, Gheorghe Bosanceanu, i-a acuzat pe jucatori ca nu si-au aparat corect sansele. "Bosanceanu de asta e patron, sa dea prime si amenzi. Daca era ceva putred la meciul cu Steaua, mai dadea el amenzi din astea? Ii spulbera din fotbal pe jucatori, ii dadea pe mana Procuraturii", a spus Dragomir, care este optimist ca ros-albastrii vor face fata in Liga Campionilor cu lotul actual: "Daca ar reveni Radoi, ar creste valoarea echipei cu 10-15 la suta. O vad pe Steaua facand multe puncte. Frumos ar fi sa faca vreo noua, ca sa nu aiba emotii la calificare. Cred ca ar putea sa ia puncte si de la Dinamo Kiev, si de la Real Madrid. De la Lyon insa nu prea stiu. Lyon e echipa dracului". Steaua a fost laudata si de Goran Sablici, fundasul croat al lui Dinamo Kiev, prima adversara a Stelei din Liga Campionilor. "Steaua este semifinalista Cupei UEFA din sezonul trecut si este capabila sa produca surprize", a spus Sablici.

×
Subiecte în articol: sport steaua