x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Stop la transferuri

Steaua - Stop la transferuri

de Ionut Paduraru    |    19 Iul 2006   •   00:00
Steaua - Stop la transferuri

Ros-albastrii revin astazi in tara dupa stagiul olandez fara Cosmin Olaroiu si managerul Mihai Stoica, care o vor urmari pe NK Gorica in returul cu Linfield. Dupa ce se va intoarce la Bucuresti, tehnicianul va stabili ultimele detalii ale meciului cu Rapid, din Supercupa Romaniei. Olaroiu nu va conta in partida de sambata pe Mirel Radoi, care resimte dureri la genunchiul drept dupa amicalul cu Tavria Simferopol.

Antrenorul prefera sa-l poata folosi pe capitan trei zile mai tarziu, in primul meci din preliminariile Ligii Campionilor. Olaroiu se gandeste sa inceapa impotriva giulestenilor cu Nicolita fundas dreapta, deoarece Klemi Saban nu este pus la punct cu pregatirea fizica. In locul lui Banel, in linia mediana ar putea aparea Gigel Coman.

TRANSFERURI. Finantatorul Gigi Becali a anuntat ieri ca in lotul gruparii din Ghencea nu va mai interveni nici o modificare pana la startul sezonului. "De la Steaua nu mai vine si nu mai pleaca nimeni. Nu mai fac nici un transfer", a spus Becali.

MOTIVARI
"Daca FRF a interzis motivarea echipelor care joaca impotriva contracandidatelor la titlu nu inseamna ca aceste lucruri vor disparea. Cine vrea sa faca ceva tot face. Daca eu dau bani printr-o firma, stiu ei cui si pentru ce i-am dat? Ideea federatiei este buna, dar nu este valabila pentru mine"
Gigi Becali
finantator Steaua

SPIONI
Steaua a incheiat turneul de pregatire de la Mierlo cu un amical impotriva lui NAC Breda. In aceasta dimineata, delegatia ros-albastra va reveni la Bucuresti fara antrenorul Cosmin Olaroiu si managerul general Mihai Stoica, care o vor urmari pe viitoarea adversara din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, NK Gorica. Cei doi vor fi prezenti in aceasta seara la mansa secunda dintre Gorica si Linfield, in tur 3-1 pentru sloveni.

×
Subiecte în articol: sport