x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Taher: "Peseiro nu mai e antrenorul Rapidului"

Taher: "Peseiro nu mai e antrenorul Rapidului"

02 Oct 2008   •   00:00

Imediat după meci, Taher a anunţat că renunţă la serviciile portughezului Jose Pesiro.



Imediat după meci, Taher a anunţat că renunţă la serviciile portughezului Jose Pesiro.

Acţionarul majoritar al Rapidului, a încercat să liniştească mulţimea de suporteri care a baricadat intrarea din stadionul "Rapid".

Deşi iordanianul a coborât pentru a le explica cauzele eşecului, fanii furioşi "l-au primit" cu pietre şi cu beţele de la steaguri. Taher a avut nevoie de intervenţia body-guarzilor şi a forţelor de ordine, care i-au dispersat rapid pe suporteri.

"Atribuţiile lui Peseiro au fost suspendate! Dacă nu îşi dă demisia, va veni la club doar ca să-şi bea cafeaua şi să îşi ia banii. Un jucător va pleca sigur din Giuleşti, veţi afla cine e. Manea, Sichitiu şi Rada, acesta este noul staff tehnic".

"Nu am fost agresat. Am fost sfatuit sa nu vorbesc cu ei, dar eu am vrut sa ma duc. Normal ca sunt suparati, daca toata lumea pleca, ce rezolvam? Daca era dupa mine nu plecam de acolo, chiar daca aruncau. Asta e fotbalul, asta e situatia si va trebui sa luam masurile cuvenite. Sunt clauze in contractul lui Peseiro, nu stiu exact care sunt, dar oricum nu stam noi in 500.000 sau 1.000.000 de euro", a spus Taher la GSP TV PLUS..


Marian Rada: "Nu am fost anunţat că aş fi noul antrenor al Rapidului"
"Eu ma pregatesc ca maine am meci in Liga a III-a si nu stiu nimic despre numirea mea ca antrenor principal la Rapid. Eu n-am putut sa fac parte din staff la inceputul sezonului, iar acum sunt prins in alte treburi la echipa a doua, dar oricum nu comentez ceva care nu este sigur. Daca voi fi propus ca antrenor vreau sa lucrez in echipa cu Viorel Moldovan", a spus Rada la GSPTV PLUS.

Manea: "Eu pe bancă? Nu ştiu nimic"
"Aşa o fi spus Taher, dar eu habar n-am, nu ştiu nimic", a spus Manea. "Manea, Sichitiu şi Rada, acesta este noul staff tehnic", a declarat Taher după meci.

 Costache: "E greu de explicat cum s-a ajuns aici"
"Nu pot să spun ce se întîmplă în afara stadionului, nu am fost acolo. Oricum, trebuie făcut ceva, la cum se prezintă echipa. E greu de crezut că putem continua aşa. Nu ştiu de ce a intervenit forma asta, e de neînchipuit după modul la care ajunsese, să cadă aşa. Părea o echipă în ascensiune, e greu de explicat cum s-a ajuns aici. Ar fi explicaţii poate, s-au mai schimbat jucătorii, din cauza accidentărilor, alţii au ajuns mai tîrziu la echipă. Trebuie să îi înţelegi si pe oameni, au încurajat echipa, au fost alături, acum fanii şi-au pierdut luciditatea. E totuşi regretabil dar pe undeva de inteles reactia.", a spus Costache la GSP TV.

www.gsp.ro www.prosport.ro


 

×
Subiecte în articol: sport taher