x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Voi arăta documentele" - Mihai Stoica a vorbit cu suporterii

"Voi arăta documentele" - Mihai Stoica a vorbit cu suporterii

de Mihai Igirosanu    |    02 Mai 2007   •   00:00
"Voi arăta documentele" - Mihai Stoica a vorbit cu suporterii

STEAUA - Mihai Stoica a vorbit cu suporterii campioanei.La puţine zile după ce a părăsit Ghencea, fostul manager general al "roş-albaştrilor", Mihai Stoica, a ţinut să răspundă ultimelor acuzaţii.Surprinzător, el a ales site-ul oficial al suporterilor stelişti, acolo unde a postat cateva idei.

STEAUA - Mihai Stoica a vorbit cu suporterii campioanei

La puţine zile după ce a părăsit Ghencea, fostul manager general al "roş-albaştrilor", Mihai Stoica, a ţinut să răspundă ultimelor acuzaţii. Surprinzător, el a ales site-ul oficial al suporterilor stelişti, acolo unde a postat cateva idei. Criticat de patronul Gigi Becali că ar fi comis o mare greşeală, Mihai Stoica a evitat din nou să se pronunţe concret, dar a vorbit la persoana intai atunci cand s-a referit la Steaua şi la finalul de campionat.

REPLICĂ. "Toată povestea cu blatul de la Cluj este o invenţie menită să ne discrediteze, dar care pare să ne avantajeze, iar despre celebra greşeală pe care domnul Becali afirmă că am comis-o voi vorbi intr-o conferinţă de presă după finalul sezonului, prezentand documente." Stoica a vorbit apoi şi despre şansele "roş-albaştrilor" in acest final de sezon. "In altă ordine de idei, vă rog să nu uitaţi că a juca două sezoane consecutiv in Liga Campionilor reprezintă o performanţă formidabilă. In concluzie, vă rog, chiar dacă nu mai am nici o calitate oficială, să lăsaţi deoparte nemulţumirile şi să fiţi langă băieţi. Dacă batem la Urziceni, Liga e aproape!", a incheiat fostul oficial stelist.

ACUZE. Gigi Becali a vorbit din nou despre plecarea lui Mihai Stoica. "Mihai nu a furat nimic, a făcut ceva mai rău. A făcut alte prostii. De multe ori mi-am pus familia in pericol pentru a-l proteja pe el." In legătură cu mişcările de trupe din lotul Stelei care se anunţă pentru această vară, patronul Gigi Becali a spus: "Andrey e imprumutat pană in vară, cand trebuie să mă hotărăsc dacă dau bani pe el, deci pleacă. Şi Saban cred că va pleca".
Gabi Popescu

Fostul internaţional Gabi Popescu a confirmat ieri, la Mogoşoaia, că şi-a at acordul pentru a lucra in Ghencea. "Am discutat cu Gigi Becali şi am acceptat propunerea lui. Intr-o săptămană voi putea spune mai multe. Abia am fost propus şi nu ştiu cu ce mă voi ocupa. Pentru mine nu este o provocare, este doar o propunere care imi atrage foarte multe responsabilităţi, pentru că Steaua este o echipă de talie europeană", a spus Popescu. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că Gino Iorgulescu ar fi o soluţie excelentă pentru preşedinţia Stelei.
ANTRENOR
Oli: "MM e prietenul nostru"
După o lungă perioadă de tăcere, in care nu a onorat nici măcar conferinţele de presă, antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, s-a hotărat să rupă tăcerea şi a lăsat de inţeles ieri că işi doreşte revenirea lui Mihai Stoica: "Nu am vrut să vorbesc pană acum despre plecarea lui MM pentru că in presă apar numai minciuni. Mihai Stoica e un băiat excepţional şi va rămane prietenul nostru. Am lucrat foarte bine cu el şi este unul dintre cei mai buni manageri cu care am lucrat de cand sunt in Romania. Să sperăm că obţinand ceea ce ne-am propus vom reuşi să il facem pe Gigi să işi schimbe opţiunea. Plecarea lui MM nu are nimic cu echipa tehnică sau cu jucătorii. Nu mai puteam eu să ii cer lui Gigi să-şi schimbe decizia dacă nici familia lui nu a reuşit acest lucru. Dacă era să ne luăm după rezultate, atunci eu trebuia să plec primul. Stelei ii va fi mai greu fără Mihai Stoica".

×
Subiecte în articol: sport mihai stoica