x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Clotilde Armand: Elevii de la Școala Gimnazială ”Herăstrău” nu vor mai învăța în trei schimburi

Clotilde Armand: Elevii de la Școala Gimnazială ”Herăstrău” nu vor mai învăța în trei schimburi

03 Sep 2022   •   13:20
Clotilde Armand: Elevii de la Școala Gimnazială ”Herăstrău” nu vor mai învăța în trei schimburi

 Elevii de la Școala Gimnazială ”Herăstrău” nu vor mai învăța în trei schimburi, anunță primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

„O situație revoltătoare pe care am moștenit-o de la fostele administrații o reprezintă învățarea în trei schimburi cauzată de lipsa spațiilor suficiente pentru desfășurarea cursurilor în unele unități de învățământ. În aceste condiții, a trebuit să identificăm rapid noi spații de învățământ sau să construim altele noi pentru a stopa în cel mai scurt timp posibil acest fenomen inaccpetabil într-o capitală euopeană și care produce numeroase neplăceri părinților și cadrelor didactice”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Astfel, începând cu noul an școlar, elevii de la Școala Gimnazială ”Herăstrău” nu vor mai învăța în trei schimburi.

„Am finalizat lucrările la o construcție modulară dotată cu tot ceea ce este necesar pentru desfășurarea unui act educațional de calitate. În noul spațiu de învățământ își vor desfășura cursurile 10 clase de elevi de la ciclul primar: la parter sunt 5 săli de clasă (125 de elevi), cancelarie, grupuri sanitare pe sexe pentru elevi și profesori, spațiu tehnic, iar la etaj sunt tot 5 săli de clasă (125 de elevi) și 2 grupuri sanitare pe sexe. Astfel, la Școala Gimnazială am rezolvat problema supraaglomerării și se va învăța în două schimburi. Continuăm să investim masiv în educație și în viitorul copiilor noștri cu toată opoziția consilierilor PNL și PSD~, adaugă primarul Sectorului 1.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand