x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Times Higher Education 2025: Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București ocupă primul loc între cele 22 de universități clasificate din România

Times Higher Education 2025: Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București ocupă primul loc între cele 22 de universități clasificate din România

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2024   •   15:59
Times Higher Education 2025: Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București ocupă primul loc între cele 22 de universități clasificate din România

O nouă recunoaștere internațională a Universității de Medicină și Farmacie  ”Carol Davila” din București vine din partea prestigiosului clasament internațional Times Higher Education 2025 care plasează UMFCD pe primul loc între cele 22 de universități clasificate din România.

Astfel în clasamentul Times Higher Education 2025, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, alături de Academia de Studii Economice din București se situează pe poziția 801-1000, fiind cele mai bine poziționate universități din România.

Conform analizei transmise Times Higher Education 2025,  Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București ocupă primul loc între cele 22 de universități clasificate din România.

Universitatea de Medicină și Farmacie  ”Carol Davila” din București își continuă ascensiunea în cele mai prestigioase clasamente internaționale, recenta recunoaștere a valorii și a performanțelor noastre, venite din partea Times Higher Education 2025, răsplătind astăzi munca întregului corp academic al Universității, căruia îi adresez un infinit mulțumesc, și pot spune că această clasificare deosebită ne onorează, dar în același timp ne obligă să creștem și mai mult capabilitățile și resursele interne pentru a duce în Excelsior numele și prestigiul acestei frumoase instituții de învățământ superior medical românesc a declarat Rectorul Universității de Medicină și Farmacie"Carol Davila" din  București, Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga.

În clasamentul pe domenii, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București este singura universitate din România situată pe poziția 801-1000 în 7 din cele 31 de domenii ale clasamentului (Biological Sciences, Chemical Engineering, Chemistry, Medicine and Dentistry, Other Health, Psychology, Sport Science), fiind alături de Academia de Studii Economice din București pe poziția 801-1000  în domeniul Computer Science.

         

 

×