x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din "Friends", a murit

Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din "Friends", a murit

25 Oct 2021   •   09:22
Actorul James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din "Friends", a murit

James Michael Tyler, cunoscut în din rolul lui Gunther, managerul cafenelei din serialul de succes "Friends", a murit duminică la domiciliul său, potrivit reprezentantului său Toni Benson. Actorul avea 59 de ani, scrie CNN.

"Lumea l-a cunoscut ca Gunther (al șaptelea "prieten"), din serialul de succes Friends, dar cei dragi lui Michael l-au cunoscut ca actor, muzician, susținător al conștientizării cancerului și soț iubitor", arată declarația lui Benson.

Tyler a decedat duminică în locuința sa din Los Angeles, după o luptă cu cancerul de prostată, diagnosticat pentru prima dată în 2018.

Actorul a fost cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Gunther, managerul cafenelei Central Perk și admiratorul lui Rachel în celebrul serial din anii '90, dar a jucat în numeroase alte titluri, printre care "Scrubs", "Modern Music" și "Sabrina the Teenage Witch".

Tyler a dezvăluit pentru prima dată că se lupta cu cancerul de prostată în luna iunie, când a vorbit la emisiunea Today Show de la NBC și a spus că medicii i-au descoperit cancerul în timpul unui control medical de rutină, la 56 de ani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: James Michael Tyler