x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Acuzaţii de hărţuire sexuală aduse lui Donald Trump

Acuzaţii de hărţuire sexuală aduse lui Donald Trump

23 Oct 2017   •   14:51
Acuzaţii de hărţuire sexuală aduse lui Donald Trump

După şocul provocat de acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse lui Harvey Weinstein, tot mai multe femei au căpătat curajul de a-şi numi hărţuitorii. Astfel, 10 femei îl acuză pe Donald Trump că le-a atins sau le-a sărutat, fără acordul lor, relatează The Guardian.

Trei dintre femeile care îi aduc acuzaţii preşedintelui Statelor Unite ale Americii au fost de acord să discute cu The Guardian. Mai mult, acestea sunt fericite că femeile au avut curajul să vorbească despre abuzurile producătorului de la Hollywood, considerând acest lucru un pas spre schimbarea culturii.

Cathey Heller, Kari Wells şi Jessica Leeds sunt cele trei femei care au fost de acord să discute cu reporterii de la The Guardian. Cathey Heller a declarat că Trump a  sărutat-o cu forţa, prima dată când s-au întâlnit, în 1990. Kari Wells, fost model, a declarat că Trump îi făcea propuneri indecente, în mod agresiv, în 1992, în timp ce aceasta era iubita unui prieten de-al lui. Jessica Leeds a declarat că Trump i-a pus mâinile pe sâni şi a încercat să-i ridice tricoul, într-un avion, în 1980.

Donald Trump a negat acuzaţiile de hărţuire sexuală care i s-au adus, afirmând despre acestea că sunt nişte “informaţii false”, potrivit AFP. “Tot ceea ce vă pot spune este că sunt informaţii false. Sunt false şi inventate”, a declarat acesta la Casa Albă.

×
Subiecte în articol: donald trump hartuire sexuala