x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Cum arată adăpostul temporar în care stă Volodimir Zelenski de la începutul războiului: “Aceasta este casa mea”

VIDEO Cum arată adăpostul temporar în care stă Volodimir Zelenski de la începutul războiului: “Aceasta este casa mea”

de Alice Petrescu    |    26 Feb 2023   •   15:40
VIDEO Cum arată adăpostul temporar în care stă Volodimir Zelenski de la începutul războiului: “Aceasta este casa mea”
Sursa foto: Hepta

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut public unor jurnalişti de televiziune adăpostul său temporar unde el spune că locuieşte de la începutul războiului, anunță duminică dpa.

"Aici locuiesc eu", a spus Zelenski într-un reportaj realizat de jurnalistul Dmitro Komarov şi difuzat de postul de televiziune ucrainean 1+1. Zelenski a adăugat că se afla acolo din momentul în care a început invazia rusă, pe 24 februarie 2022.

De asemenea, un fragment din acest reportaj a fost postat pe Twitter de consilierul lui Zelenski, Anton Heraşcenko.

Geamurile adăpostului improvizat sunt acoperite cu draperii groase. Pe pat se observă nişte perne şi o cuvertură  înflorată. În cameră se mai află un televizor, un scaun şi un birou.

Președintele Zelenski a mai prezentat echipei de filmare și garderoba sa: pe rafturile de sus ale dulapului, multe haine de culoare kaki şi veste de camuflaj; pe raftul de jos, bocanci militari. Acestea sunt "hainele (mele) obişnuite", a spus el. "Nu port costume în prezent", a mărturisit el.

 

 


În finalul postării, Zelenski scoate din garderobă un costum într-o husă de protecţie proaspăt adus de la curăţătorie. "Acesta este simbolul faptului că în curând războiul se va încheia, noi vom câştiga", a spus Volodimir Zelenski, zâmbind.

 

 

×
Subiecte în articol: adapost Volodimir Zelenski