x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită și a ucis un director de imagine

Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită și a ucis un director de imagine

22 Oct 2021   •   08:30
Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită și a ucis un director de imagine
Sursa foto: Sursa: Hepta

Actorul Alec Baldwin a tras joi cu o armă de recuzită în timpul unor filmări și a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc pe platoul lungmetrajului independent „Rust”, a anunțat biroul șerifului din Santa Fe County într-un comunicat.

„Biroul șerifului confirmă că doi oameni au fost împușcați pe platoul filmului . Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, și Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împușcați când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor”, a anunțat poliția într-un comunicat.

Potrivit autorităților, Hutchins a fost transportată cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico, unde a fost declarat decesul, în timp ce Souza a fost dus cu ambulanța la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent pentru a fi tratat.

Nu au fost depuse încă acuzații în legătură cu incidentul, au spus reprezentanții poliției, care au adăugat că fac investigații în acest caz.

(sursa: Mediafax)

 

 

 

×
Subiecte în articol: alec baldwin