x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anders Breivik se machia şi colecţiona sticle de vodcă, povesteşte fosta sa iubită

Anders Breivik se machia şi colecţiona sticle de vodcă, povesteşte fosta sa iubită

de Mediafax    |    05 Mar 2012   •   12:04
Anders Breivik se machia şi colecţiona sticle de vodcă, povesteşte fosta sa iubită

Pianista belarusa, Nadia Vulegjanina, care a fost iubita ucigasului norvegian Anders Breivik in 2005, a dezvaluit ca acesta obisnuia sa se macheze in perioada in care au fost impreuna si sa colectioneze sticle de vodca, relateaza The Sun.

Cei doi s-au cunoscut dupa ce Breivik a descoperit-o pe Nadia, pe atunci in varsta de 21 de ani, pe un site de "mirese ucrainence". Breivik a inceput sa-i trimita mail-uri Nadiei, facandu-i in cele din urma si o vizita la Minsk.

Nadia a povestit ca era "disperata sa evadeze" din capitala belarusa, unde locuia intr-un apartament "tern" cu mama sa Alla.

"Pe atunci parea foarte normal. Era fascinant, bine imbracat, si, spre deosebire de multi barbati din Belarus, stia cum sa trateze o femeie", a declarat Nadia pentru tabloid.

"Era politicos, o companie placuta si ma trata bine. Era nerabdator sa se casatoreasca, iar eu cautam un iubit care sa ma ajute sa plec din tara", a adaugat ea.

Dupa doua saptamani petrecute la Minsk, Breivik i-a cumparat Nadiei bilet de avion si a adus-o in apartamentul sau din Oslo, unde aceasta avea sa descopere ca norvegianul isi dadea genele cu rimel.

"Nu multi barbati se machiaza. Cand i-am spus-o, a incercat s-o dreaga, sustinand ca genele negre il fac sa arate mai masculin. M-am gandit ca era distractiv", mai declara tanara.

"Nu avea arme in apartament, ci foarte multa bautura - sticle de vodka de care era mandru, pentru ca sunt atat de scumpe in Norvegia. Am facut lucruri normale ca intre iubiti, ca iesitul la masa si plimbari. Abia astepta sa ma arate prietenilor lui. Dar in curand am inceput sa ne certam pentru nimicuri", a precizat ea pentru The Sun.

"Nu exista nicio scanteie intre noi. Stiam ca nu va merge. El tot aducea vorba despre casatorie, dar era ultimul lucru la care ma gandeam. Mi-am dat seama ca nu era genul meu. Nu ma respecta. Era un misogin, care credea ca locul femeii este in bucatarie", a mai spus tanara pe care, dupa ce a plecat acasa, Breivik a incercat sa o recucereasca prin e-mailuri si scrisori.

Prieteni de-ai acestuia au dezvaluit ca, dupa despartire, el s-a refugiat in spatele computerului, devenind introvertit.

Anul trecut, pe 22 iulie, Breivik ucidea 77 de persoane, intr-un atac cu bomba la Oslo si un atac armat pe Insula Utoya.

×
Subiecte în articol: Anders Breivik nadia vulegjanina