x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Comunicațiile au fost, din nou, întrerupte în Gaza

Comunicațiile au fost, din nou, întrerupte în Gaza

de Redacția Jurnalul    |    01 Noi 2023   •   09:45
Comunicațiile au fost, din nou, întrerupte în Gaza
Sursa foto: Hepta

Serviciile de internet și comunicațiile au fost din nou întrerupte miercuri în Gaza, au anunțat două companii de telecomunicații, scrie CNN.

Comunicațiile au fost afectate în mod repetat în Gaza, grupurile independente de monitorizare a internetului declarând pentru CNN că recentele perturbări au fost cele mai grave de când a început războiul dintre Israel și Hamas, la 7 octombrie.

Într-o declarație făcută miercuri pe X, Palestine Telecommunications (Paltel) a transmis că a existat „o întrerupere completă a tuturor comunicațiilor și serviciilor de internet cu Fâșia Gaza, din cauza faptului că rutele internaționale care au fost reconectate anterior au fost din nou tăiate”.

Compania de telecomunicații Jawwal a declarat, de asemenea, că serviciul său de telefonie mobilă a fost întrerupt, potrivit unui anunț pe Facebook.

Distrugerea conexiunilor telefonice și de internet a aruncat Gaza, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un vid informațional. Atunci, cei 2,3 milioane de locuitori din Gaza se aflau deja în întuneric, după ce cea mai mare parte a energiei electrice a fost întreruptă, iar combustibilul pentru generatoare s-a epuizat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: comunicaţii gaza