x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Copii electrocutați în timp ce se plimbau cu bicicleta. Furtuna teribilă a ucis patru persoane în Mexic

Copii electrocutați în timp ce se plimbau cu bicicleta. Furtuna teribilă a ucis patru persoane în Mexic

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2024   •   00:40
Copii electrocutați în timp ce se plimbau cu bicicleta. Furtuna teribilă a ucis patru persoane în Mexic
Sursa foto: X

Patru persoane au murit, inclusiv doi copii care au fost electrocutați în timp ce se plimbau cu bicicleta, în timp ce o furtună tropicală a ajuns în Mexic, au anunțat joi autoritățile.

Furtuna tropicală Alberto, prima furtună cu nume din sezonul uraganelor din Atlantic, a fost retrogradată în depresiune tropicală la scurt timp după ce a lovit estul Mexicului.

Cu toate acestea, ploile torențiale, fulgerele și grindina au rămas o amenințare, potrivit unui comunicat al agenției naționale de apă, citat de AFP.

Patru persoane au fost ucise în diverse incidente în statul Nuevo Leon, în nord-estul țării, potrivit serviciilor de protecție civilă și președintelui Andres Manuel Lopez Obrador.

Lopez Obrador a declarat că doi copii care se plimbau cu bicicleta au fost electrocutați în orașul Allende, în timp ce un adolescent a fost luat de un râu în capitala statului Monterrey.

Un comunicat al serviciilor de protecție civilă a atribuit, de asemenea, efectelor furtunii moartea prin electrocutare a unui adult care făcea reparații la domiciliu.

Alte nouă persoane au fost salvate din casele lor în orașul Santa Catarina, după ce un baraj s-a revărsat.

 

ok

 

(sursa: Mediafax)

×