x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire macabră în Țara Galilor

Descoperire macabră în Țara Galilor

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2023   •   11:30
Descoperire macabră în Țara Galilor
Sursa foto: Hepta

Poliția din Gwent, Țara Galilor, spune că a găsit mașina în care au fost văzute ultima dată cinci persoane dispărute, lângă A48, în zona St Mellons din Cardiff. Trei dintre ele au fost găsite decedate și două rănite grav, potrivit Sky News.

Poliția din Țara Galilor, care caută cinci persoane dispărute după o noapte petrecută în oraș, a anunțat că a găsit trei cadavre. Poliția din Gwent a mai spus că două persoane au fost transportate la spital cu răni grave.

Aceasta vine după ce forțele de ordine au lansat un apel pentru informații despre locul unde se află Sophie Russon, de 20 de ani, Eve Smith, de 21 de ani, și Darcy Ross, de 21 de ani.

Acestea au fost văzute ultima dată în Cardiff în primele ore ale zilei de sâmbătă, după ce au călătorit în capitala galeză din orașul Porthcawl. Cele trei femei, toate din Newport, sudul Țării Galilor, au fost văzute ultima dată în zona Llanedeyrn din Cardiff sâmbătă dimineața, în jurul orei 2.00.

Ele făcuseră călătoria într-un Volkswagen Tiguan împreună cu doi bărbați, Rafel Jeanne, în vârstă de 24 de ani, și Shane Loughlin, în vârstă de 32 de ani, ambii din Cardiff, care au fost, de asemenea, dați dispăruți.

Poliția nu a confirmat identitatea celor care au murit.

Un purtător de cuvânt al poliției din Gwent a declarat: „În urma cercetărilor pentru localizarea a cinci persoane care au fost date dispărute, ofițerii au găsit mașina în care au fost văzute ultima dată, în zona St Mellons din Cardiff. Autoturismul VW Tiguan a fost recuperat imediat după miezul nopții de duminică spre luni. Se crede că mașina a fost implicată într-o coliziune rutieră și a ieșit de pe A48. Trei dintre cei care au fost dați dispăruți au fost găsiți decedați, iar doi au fost duși la spital cu răni grave”.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Ofițerii specializați sprijină familiile celor implicați, iar cercetările sunt în curs de desfășurare”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tara galilor politie