x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Două persoane au fost salvate, după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată în Pennsylvania

Două persoane au fost salvate, după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată în Pennsylvania

10 Iun 2022   •   11:40
Două persoane au fost salvate, după ce au căzut într-un rezervor plin cu ciocolată în Pennsylvania

Două persoane au fost salvate după ce au căzut joi într-un rezervor plin de ciocolată la fabrica Mars M&M din Pennsylvania, au anunțat autoritățile, citat de CNN.

Ambii pacienți au fost transportați la spital, a declarat supervizorul adjunct Nick Schoenberger de la dispeceratul 911 din Lancaster County.

"Un pacient a fost transportat pe cale terestră și o persoană a fost transportată cu elicopterul", a spus Schoenberger. Nu se cunoaște amploarea rănilor lor.

"Echipele de pompieri i-au scos direct din rezervor", a declarat Brad Wolfe, supervizor de comunicații pentru dispeceratul 911 din Lancaster County, pentru CNN, mai devreme joi. "A trebuit făcută o gaură în partea laterală a rezervorului pentru a-i scoate", a spus el.

Wolfe a spus că nu este clar cum au căzut oamenii în rezervorul de ciocolată.

Un purtător de cuvânt al Mars Wrigley a declarat pentru CNN: "Gestionăm în mod activ situația și principalul nostru obiectiv este să sprijinim echipele de urgență de la fața locului".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvare