x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica actorului Billy Bob Thornton, condamnată la 20 de ani de închisoare

Fiica actorului Billy Bob Thornton, condamnată la 20 de ani de închisoare

07 Oct 2011   •   08:06
Fiica actorului Billy Bob Thornton, condamnată la 20 de ani de închisoare

Amanda Brumfield, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost condamnata, ieri, de un tribunal din Florida, la 20 de ani de inchisoare, dupa ce a fost gasita vinovata de moartea unei fetite in varsta de un an, aflata sub supravegherea ei, in anul 2008.

Amanda Brumfield, in varsta de 32 de ani, a fost condamnata de tribunalul din Orlando in luna mai, dupa ce a fost acuzata de omor calificat, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Fetita, Olivia Madison Garcia, a murit in octombrie 2008, in timp ce se afla in grija bonei sale, Amanda Brumfield, care a negat acuzatia de omucidere, sustinand ca micuta s-a lovit la cap dupa ce a cazut dintr-un patut pentru copii, iar moartea ei a fost un simplu accident.

Avocatii apararii au sugerat faptul ca acea cadere a agravat o rana mai veche a fetitei.

Desi Amanda Brumfield a fost achitata de acuzatiile de crima si abuz asupra unui minor, procurorii americani au spus ca este "imposibil" ca o astfel de cadere (dintr-un patut pentru copii, n.r.) sa provoace o fractura de noua centimetri la baza craniului si o hemoragie cerebrala precum aceea care a fost descoperita dupa autopsie in creierul victimei.

Amanda Brumfield este fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, provenind din prima lui casatorie, cu Melissa Parish. Thornton nu are relatii apropiate cu Amanda.

Billy Bob Thornton a fost casatorit de cinci ori si are patru copii cu trei femei diferite.

Billy Bob Thornton a devenit cunoscut publicului larg prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, in "Taisul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic si plictisit care dispune de o suma de bani provenita din santaj, in pelicula "Confesiunea unui anonim", si rolul negativ din filmul "Turnul de control", in care a jucat alaturi de fosta sa sotie, Angelina Jolie. Thornton a castigat, in 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Taisul".

×
Subiecte în articol: billy bob thornton amanda brumfield