x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hit-ul viral de propagandă al lui Kim Jong Un, ”Friendly Father” (Tatăl prietenos), interzis în Coreea de Sud

Hit-ul viral de propagandă al lui Kim Jong Un, ”Friendly Father” (Tatăl prietenos), interzis în Coreea de Sud

de Redacția Jurnalul    |    21 Mai 2024   •   10:30
Hit-ul viral de propagandă al lui Kim Jong Un, ”Friendly Father” (Tatăl prietenos), interzis în Coreea de Sud

Autoritățile din Coreea de Sud au decis să interzică hit-ul din Coreea de Nord. Este vorba despre o melodie care a devenit virală pe rețelele sociale din întreaga lume. Melodia în prezintă pe președintele nord-coreean Kim Jong Un drept un mare lider și un tată afectos.

Coreea de Sud a anunțat că va interzice o melodie virală de propagandă nord-coreeană. Autoritatea de reglementare a mass-media din Seul a anunțat că videoclipul, care a devenit un succes pe TikTok de la lansarea sa în aprilie, încalcă Legea națională de securitate a țării, potrivit BBC.

Legea securității blochează accesul la site-urile web și mass-media guvernului din Nord și penalizează comportamentul și discursurile în favoarea regimului.

29 de versiuni ale videoclipului vor fi blocate, a mai spus comisia, dar nu a detaliat cum se va face acest lucru. Anunțul a stârnit interesul sud-coreenilor și mulți dintre ei au vizionat videoclipul.

Să cântăm cu Kim Jong Un, marele lider/ Hai să ne lăudăm cu Kim Jong Un, tatăl nostru prietenos”, spun versurile melodiei ”Friendly Father” (Tatăl prietenos) 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kim Jong Un hit Friendly Father viral