x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Membru al Marinei Regale Britanice, mort într-un accident de elicopter, pe Canalul Mânecii

Membru al Marinei Regale Britanice, mort într-un accident de elicopter, pe Canalul Mânecii

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2024   •   23:15
Membru al Marinei Regale Britanice, mort într-un accident de elicopter, pe Canalul Mânecii
Sursa foto: Hepta

Un membru al Marinei Regale Britanice a murit, după ce un elicopter a ajuns în mare. Elicopterul făcea exerciții pe timp de noapte.

Un membru al Marinei Regale Britanice a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce elicopterul în care se afla a căzut în mare, în timpul unor exerciții de zbor nocturn, desfășurate împreună cu portavionul HMS Queen Elizabeth, anunță Sky News.

„Cu mare tristețe anunțăm că un membru al Marinei Regale a murit în urma unui incident de antrenament de noaptea trecută. Gândurile noastre sunt alături de familie și de toți cei afectați de această tragedie. Va avea loc investigație”, a declarat, Marină Regală Britanică, într-un comunicat.

Incidentul a implicat un elicopter Merlin Mk4, pe Canalul Mânecii, în apropierea localității Dorset. Conform informațiilor, nu ar exista alte decese.

Secretarul Apărării, John Healey, a descris vestea drept „cumplită”, adăugând că „toate gândurile mele, precum și cele ale celor din Marina Regală, sunt alături de familia, prietenii și colegii apropiați ai celui pe care l-am pierdut”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Marina Regală britanică deces